Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 316
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
dobra juz wszystko powoli staje sie jasne. wyczytalem na innym forum conieco i chyba sobie odpuszcze. Jesli ktos ma auto przet liftem nalezy wymienic modul TCU na TCU 1.5 i zmienic ekran MMI :duh: jesli ktos ma po lifcie to tylko modul. Oczywiscie dochodzi do tego przekodowywanie w kompie. jednym slowem chore. Chyba dokupie sobie karte SIM i ustawie przekierowywanie rozmow po kilku sygnalach :duh:
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Panowie w moim przypadku samochód połączył się z telefonem LG7, jednak nie kopiuje książki. Trzeba tą procedure jakoś specjalnie przeprowadzić?
Opublikowano
Powinno się to odbyć automatycznie, najlepiej sparwdzić w smartfonie czy nie prosi o zgodę na kopiowanie tych danych w momencie parowania
Opublikowano
Panowie robię zgodnie z instrukcja jednak kontrolki mrugają nie świecą i co gorsza mój telefon bb q10 nie wyświetla modułu bmw jakby w ogóle auta nie widział to jakiś problem czy po prostu nie rozpoznaje blackberry
Opublikowano

Koledzy i koleżanki,

czy moduł 84109236496 mogę zamontować do x3 2007 (WF56700) i spowoduje to spowoduje ze będę parował każdy telefon z bluetoothem ?

pozdrawiam

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Możesz i będzie ok.
Opublikowano
Możesz i będzie ok.

dzięki.

Nie wiesz może czy w moim aucie jest już instalacja do podłączenia tegoż modułu ?

A z innej beczki..

Jaki moduł powinienem założyć do X5 L823871 by cieszyć się bluetoothem ?

pzdr

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Instalacji nie masz więc trochę będzie grzebania ale tragedii nie ma.

Dla kolegi właściwy moduł to Combox Media.

Opublikowano
Panowie robię zgodnie z instrukcja jednak kontrolki mrugają nie świecą i co gorsza mój telefon bb q10 nie wyświetla modułu bmw jakby w ogóle auta nie widział to jakiś problem czy po prostu nie rozpoznaje blackberry

Może nie masz modułu - u mnie okazało się ze nie mam, mimo że kierownica wielofunkcyjna......

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam serdecznie

mam ten sam problem, że robię wszystko wg wskazań ale nie mogę sobie poradzić.

Jeżeli ktoś mógłby pomóc zamieszczam nr Vin

WBAPD11080WF99685

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Nie masz telefonu.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Chodzi o wbudowany bluetooth w samochodzie, tego fabrycznie nie masz.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Zewnętrzy lub fabryczny jak czujesz się na siłach.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W podłokietniku nie ma przycisku z "pyszczkiem"?

Jak tam nie ma to spróbuj takim na kierownicy.

korzystając z okazji........ na kierownicy mam przycisk z buzką i w dokumentach znalazłem kod do parowania i udało się połaczyc smartfon z autem, jednak nic się nie dzieje

prośbe mam jak w takim razie mogę korzystac ze smartfonu? Może jeszcze coś powinienem zrobic?

Z góry dziękuję za pomoc

Opublikowano
sfinks hahahah dobre ;) jak co ? no nowe funkcje jak np dotykowa szyba ;) wideo rozmowy przez headup i wibrujące fotele przy połączeniach :cool2:
Opublikowano
Daj numer vin to sprawdzę co masz.

Pozwoliłem śię dołączyc, mój smartfon sparowałem z autem, ale nie dzieła nic, czy możesz pomóc w temacie? Naczytałem się już tyle i żadnych info na mój problem.

Opublikowano
sfinks hahahah dobre ;) jak co ? no nowe funkcje jak np dotykowa szyba ;) wideo rozmowy przez headup i wibrujące fotele przy połączeniach :cool2:

naprawdę bardzo śmieszne