Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie są to światła do jazdy dziennej. Są to światła drogowe o zmniejszonej mocy, chyba 50%.

Ale niech się wypowiedzą inni.

JEST TYLKO JEDNA MARKA AUT:)

Rozkoduje VIN

Opublikowano

aha... a to spytam inaczej mam teraz żarniki d2s 4300k philipsa i żarówki 5w5 żółte...

będę zmieniał teraz palniki na 5000k i tu pytanie ładniej wyglądać będzie z tymi ori żółtymi postojówkami czy lepiej kupić np 5w5 philips blue vison????

Opublikowano
looo to dla czego tak Ci mocno świecą i są białe.... jak to 4300k i z daleka widać na fotce nr 1 jak by ringi były bo się rysują takie obręcze
Opublikowano

staszek 4300k to biala barwa lekko wpadajaca w niebieska, nie wiem skad te zdziwienie

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano

hehehe staszek ewidentnie nas nie slucha

ŻARNIKÓW NIE KUPISZ TANIEJ JAK 120ZL SZTUKA, zapamiętaj to, wszystko co kupisz ponizej tej ceny będzie badziewiem które nie świeci, jest podrobione przez małe chińskie rączki ;)

co do postojówek to nie łudź się że blue vision coś tam będzie faktycznie blue... postojówki są żółte i będą nawet jak kupisz ultra super hiper niebieskie blue coś tam to i tak będą swiecić na zołto ;) no ale ja sie nie znam :mad2:

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
Powodzenia z tymi Philipsami z allegro za 90zł sztuka, bierz w ciemno (LOL), wkrótce pewnie będziesz miał znowu okazję wymienić, przy okazji może wymienisz przetwornice jak dzięki nim padną, ale co tam, grunt żeby był lans. ehh
Opublikowano
Jak chcesz kupić oryginał to polecam sprzedawcę Bestlook1 na allegro, kupowałem u nich dwa lata temu Osramy, działają bezproblemowo do dziś, widoczność super. Gdzieś na forum powinny być fotki które wtedy zrobiłem. Kosztowały wtedy 140zł/szt.