Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od dłuższego czasu widzę tą oferte na allegro,tablicy http://otomoto.pl/bmw-320-duza-navi-sport-skora-xenonalu-C31332534.html

oferta z Radomia =/ jak wiadomo nie najlepsza jest opinia o samochodach stamtąd , do tego bmw jest bez opłat może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego nie jest opłacona skoro on sprowadził to musi zapłacić ? Zainteresowałem się ofertą ze względu na dobre wyposażenie , co myślicie o tej ofercie a może ktoś jest z okolic i ma możliwość to obejżeć za opłatą?

Opublikowano

Ja mogę to obejrzeć kolego, ale przebieg na bank z kosmosu, ostatnio oglądałem koledze z forum E91 i miała licznik cofnięty o 170tys.km

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

Z opisem trochę poniosło sprzedwcę. Co to jest "Przewietrzanie z kluczyka"? Bluetooth jak jest to dołożony. Spalania nawet już nie komentuje, chyba że ktoś lubi jeździć 90km/h...

Art. Wartość

Numer podwozia WBAVC31050VC42489

Kod typu VC31

Typ 320D OL (EUR)

Typoszereg E E90 ()

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M47/T2

Pojemność skokowa 2.00

Moc 120

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor SPARKLING GRAPHITE METALLIC (A22)

Tapicerka LEDER DAKOTA/BEIGE (LCB4)

Data prod. 2006-02-07

Wyposażenie

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów

S200A DIESELPARTIKELFILTER Filtr cząstek stałych

S226A SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG Sportowe dostosowanie podwozia

S249A MULTIFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S2HBA LM RAEDER RADIALSPEICHE 160 Obr. BMW, st. le. spr. rad. 160

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE Zakr. wyp. zewn. w kolorze pojazdu

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S4ACA EDELHOLZAUSF. PAPPEL MASER Wer. dr. szlach. topolowy rys. słojów

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S563A LICHTPAKET Pakiet oświetlenia

S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional

P7APA PAKET DYNAMIC + ADVANTAGE Pakiet Dynamic + Advantage

S855A SPRACHVERSION ITALIENISCH Wersja językowa, włoski -->> w ogłoszeniu, że sprowadzona z Niemiec

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S884A ITALIENISCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa w jęz. włoskim

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

Wyposażenie seryjne

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

Opublikowano
No zastanawiam się czy warto się bliżej przyjrzeć samochód nie ma opłat może ktoś mi wyjaśnić czy to nie czasem on powinien opłacić akcyze ? On sprowadził ten pojazd jako pierwszy jak to jest ? Po drugie Wersja językowa, włoski Elektryczne webasto – można ustawić godzinę o której się ma włączyć i podgrzać środek przed jazdą po co taka opcja we włoszech ? Po 3 samochód chyba bez tablic to i powrót tylko laweta ? ( wysłałem mu już zapytanie na ten temat)
Opublikowano

On sprzedaje ci samochód, który teoretycznie jest jeszcze za granicą, i ty od daty na umowie/fakturze masz 14 dni na zapłatę akcyzy, bez tego samochodu nie zarejestrujesz, koszt akcyzy niewielki, ale jak doliczysz do tego resztę opłat tj, recykling, tłumaczenia, PCC to robi się tego trochę.

Oczywiście ten MYK jest oszustwem ze strony handlarza, bo nie płaci on podatku i nie ponosi odpowiedzialności za wady techniczne.

Samochodem oczywiście nie pojedziesz, a bynajmniej tak mi się wydaje, nie daj się nabrać na tablice komisowe etc.

Można teoretycznie wykupić niemieckie tablice "zjazdowe" ale tego w Polsce chyba nie dostaniesz.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł