Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich pasjonatów :)

Chcę w najbliższym czasie wymienić w mojej Becie fotele z M pakietowych na te z M3 na full opcji. Mam jedne na oku ale one są z Anglii i nie wiem czy to będzie jakaś różnica bo ja mam europejczyka. Co z podpięciem też jest identyczna kostka ponieważ ja nie mam pompowania i z masażu. Jeżeli ktokolwiek ma wiedzę w tym temacie i się ze mną podzieli będę wdzięczny.

Oto te fotele.

http://allegro.pl/skora-fotele-kubelki-bmw-e46-m3-m-power-full-i3837438337.html

Pozdrawiam

Opublikowano
bedziesz musiał do kostki dołozyć kable. Do tego jeśli ma działać pamieć to musisz mieć moduł pamięci foteli. Do tego musisz zamienić siedziska żeby mata pasażera była u pasażera a nie u ciebie. Rzeźby sporo bedzie i zacznij od szukania info na ten temat jak chcesz żeby to działało.
szukam
Opublikowano

Jakiś czas temu na allegro wisiały europejskie za ok 1400 zł w bardzo dobrym stanie. Więc tu cena bardzo życzeniowa.

W tym temacie kilka osób pisało mi o podłączeniu foteli viewtopic.php?f=69&t=227701

Kupię komplet felg styling 270
Opublikowano

Ja posiadam w swoich fotelach podgrzewanie pełną elektrykę i pamięć tak więc czy muszę ciągnąć dodatkowe kable aby podłączyć fotele z M3?

Będę szukał oryginałów ale europejskich.

Pozdro