Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, wykręcałem dzisiaj przeplywke żeby zobaczyć jaki mam nr i co się okazało mam obudowę o nr 0 928 400 468 bosch. a wkład jak się okazało nie jest oryginalny jest napis i2s germany i nr 7.22684.09.0 jak się domyślam jest to pewnie jakiś tańszy zamiennik. i teraz pytanie. czy nie ma to negatywnego wpływu na moc w aucie i czy przy wymianie na ten zamiennik nie trzeba było zmieniać softa w ecu. pozdrawiam
Opublikowano

a podczas jazdy parametry rzeczywiste z zadanymi sie zgadzają?

jak tak to nie szukaj dziury w całym.

A co do zamienników to zazwyczaj są G.... od nowości chociaż jak sie dobrego kupi to chodzi ok i długo

www.Car-los.pl
Opublikowano
jest to przepływomierz Pieburga. powiem tak. jak na 3 litry w moim bmw to wydaje mi się ze auto jest przymulone trochę. a na biegu jalowym delikatnie falują obroty, myślę ze to może być przyczyna własnie tej przeplywki
Opublikowano
pierburg to ori. a nie ma co sie domyslac co jest uszkodzone tylko komp na kolana i jazda

z tego co wiem to pierburg jest zamiennikiem boscha. muszę podjechać do kogoś kto ma program i niech mi sprawdzi .

Opublikowano
obroty falowac moga z wielu powodow, obstawiam el. podgrzewacz a nie przeplywke

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
obroty falowac moga z wielu powodow, obstawiam el. podgrzewacz a nie przeplywke

a gdzie to się znajduje i jak wygląda?? da rade to samemu wymienić??

Opublikowano

wybacz ale moze mam jeszcze za rączkę poprowadzić łącznie ze wskazaniem na zdjeciu....

rusz głową i poszukaj

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
wybacz ale moze mam jeszcze za rączkę poprowadzić łącznie ze wskazaniem na zdjeciu....

rusz głową i poszukaj

jak nie masz ochoty pomoc to się po prostu nie wcinaj

Opublikowano
I zacznij od diagnostyki komp w czasie jazdy

tak zrobię jestem umówiony na poniedziałek. jak będę wiedział co jest to wam napisze w czym problem :)