Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie kupiłem E38 z 2000r autko posiada funkcje TV lecz nie wyszukuje kanałów nieraz coś podłapuje ale i tak efekt jest zerowy czy to może byc spowodowane tym ze autko jest z niemczech czy bardziej to że w Polsce przeszlismy z telewizji analogowej na cyfrowa proszę o rade z góry wielkie dzięki
Opublikowano
Z tego co pamiętam to tu na forum było to już chyba poruszane i winą obarczone przejscie na cyfrową tv. Nie jestem pewien, przeszukaj forum ;)

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano
jedynie montaż tunera DVBT do odbioru tv cyfrowej nas ratuje przymierzam się do montażu
Opublikowano
Nie złapie ci tv bez montazu tunera DVBT. Ja kupilem auto tydzien przed wejsciem cyfry na moj region, tak wiec radosc byla krotka. Myslalem nad montazem tunera ale jak zobaczylem u jednego klienta jak ma to zrobione (estetyka ktorej ponoc nie da sie przeskoczyc, wygladalo to dramatycznie) stwierdzilem ze nie bede sie w to bawil. Zreszta jak chce poogladac tv to ide do domu a nie kisne w aucie z glowa przy monitorku. Na taryfie nie robie :)