Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Też bym chętnie zobaczył tych co to tak dumnie mówią o klasie i dobrym smaku. W 99% jest tak, że ubiór, samochód, wystrój domu idą ze sobą w parze.

Ja nie jestem przeciwny takiej przeróbce jeśli spełni te punkty, które napisałem na pierwszej stronie. Najgorszą rzeczą jest np. wstawić jeden zderzak z M-Pakietu i się tym szczycić. Jeśli zrobi wszystko solidnie, konsultując to z ludźmi co się znają w temacie to czemu nie? Oczywiści przy sprzedaży niech poinformuje kupującego o przeróbkach.

Gust gustem, każdy ma swój, o tym się nie dyskutuje. Są natomiast pewne granice, forum i ludzie na nim powinni trzymać jako taki poziom i styl. Forum jest też między innymi po to żeby w miarę możliwości pokazać komuś że niekoniecznie idzie w dobrą stronę.

Sam piszesz, że żeby to miało ręce i nogi to auto musiałoby być zmodyfikowane kompletnie, w całości (piszesz że najgorszą rzeczą jest przykładowo wstawić sam zderzak od mpaka). Jak zatem widzisz przeróbkę 320D na M3? :> Pełny swap mechaniczny, swap wnętrza, swap blach (kompletny przód, zderzak tył, nie wiem co jeszcze). Tymczasem w temacie mowa jest o przerobieniu samego wydechu pod klekota. Sam sobie przeczysz :P

Opublikowano
Fabryczny M pakiet to nic innego jak robienie z G... rasowego auta. Tyle, że fabryka może.
Opublikowano
Fabryczny M pakiet to nic innego jak robienie z G... rasowego auta. Tyle, że fabryka może.

:duh:

pomijając wszystko inne w Twoim komentarzu. M-pakowi do M3 nawet stylistycznie raczej daleko :duh:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Czytając czasami to co piszesz można mieć wrażenie, że jesteś w stanie na złość odmrozić sobie uszy tylko żeby Twoje było na górze. :duh:

Wielu producentów ma swoje "mpakiety" jako sposób na zmianę wyglądu zewnętrznego i zarobienie dodatkowej kasy.

Opublikowano
Dla mnie e36 przebijało calibre. Nie dość że brzydkie wyjechało z fabryki to 90% zostało zmasakrowanych. e46 nie jest na pewno świeże ale jest ładną budą i i nie zostało tak zwieśniaczone. Mi ciągle ludzie mówią że mam fajne auto.

Czy Ty twierdzisz, że E36 i E30 było brzydsze od E46? Jeśli tak to Ty chyba nie wiesz co mówisz i mało w swoim życiu widziałeś. Za zdrowe coupe w M-Pakiecie w E30 albo E36 z silnikiem większym od 2.0 w benzynie z miejsca mogę oddać moje E46 z dopłatą. Tylko te zdrowe nie są do sprzedania. A tekst, że Calibra jest ładniejsza to na prawdę rozłożył mnie na łopatki... Wszystko można sp**rdolić. Nie jest to winą rzeczy martwych, a jedynie tępych ludzi.

Czytaj ze zrozumieniem. Nawet nie wspomniałem o e30, które lubię, to raz. Dwa nie napisałem że e36 jest brzydsze od calibry tylko, że zostało bardziej zwieśniaczone pewnie dlatego, że było ich więcej. Nie wiem gdzie mieszkasz ale u mnie nie widuję tak zmasakrowanych e46, a widzę ich bardzo dużo. Uważam, że auto dalej większości się podoba a w wieku analogicznym e36 czyli powiedzmy 7 lat temu, było już kojarzone z wieśniactwem, do tego brzydkie. Wielu moich znajomych uważa dokładnei tak samo.

Opublikowano
Ano z e46 póki co jeszcze na szczęście nie ma takiej tragedii. Albo wynika to z tego, że jeszcze są w miarę drogie albo buractwa jest mniej niż kiedyś, no i sporo osobników na pewno przesiadło się z BMW do Audi :mrgreen: