Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam takie pytanie ponieważ mam jeden uchwyt na napoje pod klimatronikiem połamany chciałem wymienic je a z faktu ze na znanym serwisie aukcyjnym są w wariackich cenach ale znalazłem tez z wersji angielskiej i koles twierdzi ze to nie robi problemu ze moge wymontowac i przełozyc same uchwyty a dokładnie jeden a jeden zostanie jakby drugi sie połamał i moje pytanie jest takie zanim kupię czy faktycznie te uchwyty są wyjmowalne i bez problemu sie je przekłada??
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To ja Ci doradzę.

Zamknij uchwyt i nigdy nie używaj tego.

Szkoda Twojej kasy bo te uchwyty nawet jeżeli wymienisz są do niczego.

Kiedyś robiłem ich test jak jeszcze miałem moją Bad Girl-poległy na każdej linii.

Edit:

Znalazłem fotę.

Po co Ci to?

Uchwyt%2520%25284%2529.jpg

ec2Wze6.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To ja Ci doradzę.

Zamknij uchwyt i nigdy nie używaj tego.

Szkoda Twojej kasy bo te uchwyty nawet jeżeli wymienisz są do niczego.

Kiedyś robiłem ich test jak jeszcze miałem moją Bad Girl-poległy na każdej linii.

Edit:

Znalazłem fotę.

Po co Ci to?

Dokładnie,ja u siebie nie użyłem ani razu,nie wiem po ch.. to potrzebne :duh:

Opublikowano

Potrzebne to jest i z tym nie ma dyskusji.A to że ich konstrukcja / wytzrymałość jest ... no co tu dużo mowić każdy wie ten co miał lub ma. Ja je połamałem w rok, ale wsadzając tylko kubki na cole z mc donalad sie sprawdzą.

Szczęście że miałem w schowku zaślepkę w koloże listew i jak się połamały to wyjełem uchwyty i wstawiłem plastik

Opublikowano

u mnie sie z czasem dwa polamaly.

ale teraz papiierki dalem zeby zamkniete zblokowac.

jak je mialem to czy mala cola ,czy z mcdonalad szejk lecial na jaja,przy manewrach. :mad2:

lipa. za male i za nisko osadzone. :duh:

taki bajer ale nie praktyczny ,jak np .nie ma podswitlenia nawiewu na srodkowych kratkach -zimny nadmuch na ryj :mad2:

z mojä bee nie idzie sie nudzic
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jak je mialem to czy mala cola ,czy z mcdonalad szejk lecial na jaja,przy manewrach. :mad2:

lipa. za male i za nisko osadzone. :duh:

Dokładnie.

Podpisuję się obydwoma rękoma przy tym.

Jak kolega ma wydać kasę na takie byle co to niech lepiej swojej kobietce kupi kwiatki-zrobi jej i sobie przyjemność.

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Dzięki za odpowiedzi po co mi to potrzebne?? Ponieważ w poprzedniej e39 miałem je całe i od czasu do czasu korzystałem z nich i to nawet na pasażerze i na sczescie sie nie połamały jeszcze ich nie kupiłem ale mówie ze znalazłem z anglika i koles mi powiedział ze mozna bez problemowo przełozyc te uchwyty z panelu do panelu bo z anglika nie wejdzie bo ma po innej stronie zapalniczke i w inną strone zwrócony kokpit wiec ta dłuzsza strona jest po stronie prawej a nie polewej jak nasze europejskie.
Opublikowano
Ok w sumie macie racje ja dlatego narazie zapytałem . Ogólnie to denerwuje mnie jak cos w aucie jest nie sprawne pozostało mi własnie ten uchwyt jeden, brak telefonu a tu mam chyba bezprzewodowy siemensa najlepiej byłoby kupic cały z podłokietnikiem ale ceny wariackie za to masakra dlatego chyba sobie narazie odpuszcze no i czujniki pdc z przodu nie ma wogóle prądu z tyłu wszystkie działają i tykają no i włącznik pdc przy włączaniu chwile piszczy apotem juz cały czas mryga zadałem osobne zapytanie o to na forum.