Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

irytujacy problem polega na tym, ze po zlozeniu lusterek (obojetnie czy na wlaczonym czy wylaczonym silniku) jedno z nich wydaje dziwne piski chwilke po zlozeniu, nigdy oba na raz. Trwa to od 1 do 3 sekund, po czym cisza. Grzeja OK, nie dzieje sie to przy rozkladaniu lusterek.

Ktos moze cos poradzic? Dzieki!

Opublikowano (edytowane)

U mnie jest podobnie, jeszcze kilka sekund silniczek dociaga lusterka. Może jakas krańcówka (jeśli jest) urwana?

Ze dwa razy lusterko złożyło mi się przy zahaczeniu o inny pojazd -może to jest przyczyna?

Edytowane przez bart80PL

z pozdrowieniami

bArT

Matematyka to nie ma technika, moja tematyka matematyki nie dotyka. / k44

Opublikowano
Prawe piszczy jeszcze przez 5sec po złożeniu. Lewe rozbierałem i smarowałem bo rozkładało mi się w drugą strone, wiec może dlatego prawe piszczy. Robiłem tż test, stanąłem na wprost auta i złożyłem lusterka (info dla tych którzy mają aktywowane składanie z pilota) prawe minimalnie wolniej sie składa wiec możliwe że mechanizm jest zasyfiony. I ma problem z dobiciem do krańcówki wył. silniczek składanych lusterk.