Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam mam e46 z 2001r 2.0d m47 136km i chciałbym delikatnie podniesc moc. Znajomy ma zestaw do odpalenia czyli komputer z wgranym chipem w niemczech do tego ews i kluczyk. Teraz pytanie czy jesli przełoże to wszystko do siebie bedzie śmigać? dodam ze on ma jeszcze kluczyk starego typu bo auto było z 98roku a ja nowszy.

Pzdr Wojtek

Opublikowano
I naprawdę myslisz, że wyjdzie ten komplet taniej, niż gotowa mapa od TC czy od Bagora? No pomyślmy - nawet jak dostaniesz DDE, EWS i resztę za friko, to ile będzie kosztowała adaptacja programowa? A skąd wiesz, jaki soft przepływki jest w tym tuningowanym DDE? A jak trzeba będzie uaktualnić, to wiesz, że virusa szlag trafi, i będziesz miał stockową mapę? Takich problemów jest zresztą cała masa. Nie wiem, czasami ludzie jakoś dziwnie utrudniają sobie życie na własne życzenie.

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.