Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze jakis szpecjalista zamontowal w ten sposob centralke od alarmu? :twisted:

Najlepiej zrob zdjecie tego czegos bo bedziemy tylko gdybac........

Opublikowano
na pewno jest to gong pokladowy bo u mnie daje sygnal jak temp. spada do 3 stopni i kolejno jak ponizej zera... podobno ma tez inne funkcje jak opisywali ludzie na forum... np. czujnik temperatury w kabinie... nie bardzo sie z tym zgadzam bo u siebie obstawiam ten czujnik na panelu klimy. Musi jednak miec wiecej fiunkcji niz tylko gong poniewaz wchodza tam dwie kostki. Jedno jest pewne odlaczenie tego wynalazku nie dyskwalifikuje niczego co bym zauwazyl przez kilka miesiecy jazdy po odlaczeniu tego "gonga"
Opublikowano
Ten gong działa jeszcze, gdy ustawisz limit prędkości, ale to nie powód żeby miał dwie wtyczki. Mogłaby wystarczyć jedna. Widocznie jeszcze coś tam jest. Czekamy na opinie specjalistów.
Opublikowano
Ten gong działa jeszcze, gdy ustawisz limit prędkości, ale to nie powód żeby miał dwie wtyczki. Mogłaby wystarczyć jedna. Widocznie jeszcze coś tam jest. Czekamy na opinie specjalistów.

Gong ma dwie wtyczki.A jedna nie wystarczy :)

Opublikowano
Pawel735: Dokładnie wiem, że gong ma dwie wtyczki, bo mam taki w aucie. Pisałem to w sensie, że może mieć jakieś inne funkje niż tylko wydawanie z siebie dżwięku, skoro ma aż dwie wtyczki i zasugerowałem, żeby się wypowiedział na ten temat ktoś, kto wie coś więcej o tym gongu.