Skocz do zawartości

e46 320d 150km klocki + czujnik + tarcze - tył i przód

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś mi pomóc odpowiedzieć na poniższe?

1) Jakie były montowane fabrycznie?

2) Czy czujniki są tylko z przodu czy z tyłu również?

2) Czy textar będzie ok? Jeśli tak może ktoś na allegro wskazać właściwą aukcje podajac link?

Dzieki z gory

Opublikowano

Pytania moze wydają się tendencyjne ale jak spojrzec na rdzoaje i rozmiary tarcz to juz mam watpliwosci.

Tarcze są o różnej średnicy... W wyszukiwarce czesci bmw znalazłem informacje że tarcze powinny być 300x22.

Czy w takim razie inne nie beda pasować? Jak sie przeszuka allegro to sa 286mm, 294mm... Czy one tez beda pasować?

No prosba o pomoc.

Opublikowano
Napisz do Maćka z www.czescidobmw.pl . Podasz VIN i dobierzesz sobie co tam będziesz potrzebował.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano

Kolego nie pogrążaj się .......... chcąc uzyskać informację czy mniejsze tarcze wejdą :duh: ............ bo zamontować to się da ale co z klockami hamulcowymi :norty: .

Jak nie jesteś pewien co kupić to o góry jest link do sklepu z częściami, Właściciel na pewno dobrze doradzi.

Opublikowano
Szymon, najpierw chciałem kolegę przekierować na realoem.com ale sam się przestraszyłem tego pomysłu :)

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785