Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Bo to zależy od tego co komu w duszy gra.

Ja tam uwielbiam moje autko z V8 pod maską.

ec2Wze6.jpg
  • Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Chcę kupić taki silnik, który będzie dla mnie wystarczający :P Nie musi być demonem prędkości od razu :D Słyszałem kilka razy, że osoby które miały 1.6 czuły niedosyt i albo zmieniali silnik, albo całe auto. Ja prędko pieniędzy mieć nie będę na nowe autko, a wymieniać silnika nie będę raczej chciał :D. Na prawdę 2.0 taki super nie jest ?
Opublikowano

Za 5, czasami za 3 - co by nie kupił, to pierwsze auto i nie ważne jaki stan - to nie koneser. Widzisz przecież, że to dzieciak z wybujałą wyobraźnią, już pakujący audio do auta którego nie ma, a do którego już nie ma na benzynę.

Śmiech na sali...

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano
Powiedziałem że nie mam na benzynę ? Nie. Wybujała wyobraźnia ? Kolejny się wypowiada na mój temat, gówno o mnie wiedząc hehs. Skoro śmiech na sali, to jaki jest sens udzielania się tutaj i czytania tego tematu ? Dla mnie żaden. Teraz pytanie kolejne, lepiej brać auto z gazem czy bez ? A z czasem jak kiedyś będzie kasa, założyć gdy się kupi bez lpg?
Opublikowano
po mojemu chcesz tanio - gaz, chcesz mieć spokój i auto jeżdżące póki koła nie odpadną (ale masz też za co zalać) - bez gazu :P
Opublikowano
Chcę kupić taki silnik, który będzie dla mnie wystarczający :P Nie musi być demonem prędkości od razu :D Słyszałem kilka razy, że osoby które miały 1.6 czuły niedosyt i albo zmieniali silnik, albo całe auto. Ja prędko pieniędzy mieć nie będę na nowe autko, a wymieniać silnika nie będę raczej chciał :D. Na prawdę 2.0 taki super nie jest ?

noowak8 jak kupisz 1.6-1.8 po jakimś czasie będziesz czuł niedosyt...jak kupisz 2.0 też po jakimś czasie będziesz czuł niedosyt...kupisz 2.5 też będziesz czuł niedosyt po jakimś czasie to zupełnie normalne. Zapytaj CICHEGO czy nie czuje przypadkiem niedosytu, czy nie chciałby więcej koników w swojej e36. To normalne, Sebastian Vettel też czuje niedosyt :norty:

Albo moc albo ekonomia nie ma złotego środka i pod tym kątem patrząc 2.0i to najgorszy z możliwych wyborów. Chcesz szybkie auto 2.5, 2.8, chcesz ekonomię 1.6, 1.8 to proste i nie potrzeba 10 stron tekstu aby to zrozumieć. :duh: