Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z lewarkiem zmiany biegów,mianowicie przy zapalaniu samochodu na luzie lewarkiem bardzo mocno trzęsie a stojąc np na światłach i trzymając rekę na gałce,mamy darmowy masaż dłoni :D Czym może to być spowodowane?
Opublikowano

Cześć,

U mnie 120d z 2004 r jest tak samo. Na zimnym silniku bardziej, niż na ciepłym - takie mam wrażenie.

Opublikowano
Dziwne że w takim aucie jest tak,a w elkach które kosztują 1/3 tego auta w salonie tak nie ma chyba że to związane z napędem ;d
Opublikowano
u mnie nic takiego nie obserwuje...... moze trzeba bylo wybrac automat jesli Ci to przeszkadza...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witaj, pierwsze posty po nowym zakupie :) U mnie w 118i, też lekko drga. Ale masażu nie funduje, na wolnych obrotach widać drżenie ale wystarczy dotknąć nawet jednym palcem i jest ok, żadne drgania się dalej nie przenoszą. chociaż sam widok drżenia, na początku też mnie zastanawiał....
Opublikowano
U mnie też drży. Raz, że diesel, dwa, że to kwestia napędu z tego co czytałem. Na początku drażniło, teraz już się przyzwyczaiłem ;)
Opublikowano
U mnie w 120i po lewarku nic nie widac a jak sie złapie ręka to drganie jest bardzo minimalne.