Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja mam sprawdzone podcisniemie nowe sylikonowe wezyki, nowy trojnik, zreszta na podcisnieniu jest zaluzja , hamulce a wszystko dziala jak nalezy tak jakby komp sie mega przywiesil jest blad czujnika doladowania i niczym sie go nie da usunac, wszystkie parametry ma 000000, dalem do mechanika niech walczy zobaczymy
Opublikowano
sprawdzone wszystko problemem okazal sie czujnik cisnienia w ecu- przelutowalem z innego ecu ale i tak jest blad auto jedzie normalnie ale musze kupic nowy-uzywany komputer
Opublikowano

No cóż,jako,ze pracuje w motoryzacji,nie należe do ludzi,którzy wywalają bezsensownie duże pieniądze na auto więc ....

Wymieniłem przewód od vacum,ponieważ był uszkodzony. Czas pracy ok. 1h , efekt .... nadal szarpie i brak mocy ... Wymieniłem go poniewaz trojnik był ułamany ,niestety gówienko to dało :D

Opublikowano

czujnik jest na plytce ecu trzeba odpiac, kompa na stol odkrecic obudowe i tam pojawi nam sie w rogu takie male gowienko,

ja przelutowalem z audi troche inny ale smiga narazie teraz szukam oryginalengo ecu.

Opublikowano
Tamten normalnie reagowal ale schodzil na 600bar teraz mam z audi i wogole nie dziala ale jest stale 800 i auto jedzie, nie wiem czy to soft sie nie wysypal.