Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Takie pytanie mam. Po wyjęciu żarówki od pozycyjnych z przodu nie zaświeca się lekko kierunkowskaz. Z tyłu ta funkcja działa i po wyjęciu pozycyjnych zaświeca się lekko światło stop. Majstruje przy 523 z IX 97. Wiem że w 520 z XII 98 ta funkcja działa także z przodu. Pytanie czy mam coś uwalone w module świateł czy po prostu starość się kłania?

A jeszcze chciałem dodać, że przy spalonej/wyjętej pozycyjnej z przodu komp nie sygnalizuje spalonej żarówki. Sygnalizuje przy braku światła mijania.

Pozdro

Opublikowano
Eh to lipa. A może orientujesz się czy w takim razie jak mam jakiś starszy moduł LCM to czy będzie możliwe włączenie funkcji US, żeby kierunki delikatnie świeciły przy włączonych światłach pozycyjnych/mijania?
  • Moderatorzy
Opublikowano

Może masz jakiś starszy układ, niedawno jak pytałem o postojówki to jeden kolega napisał, że zwykłe ledy za 3pln nie powodują błedu spalonej żarówki (mały komp i rok chyba 97, albo 99).

U mnie (pełny komp 00') te same powodowały błąd + świeciły kierunki na spółę z postojówkami (u niego z resztą też, tyle, że bez komunikatu o błędzie)