Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

:) gdyby nie silnik to co mojej zony:)

gratuluje i zycze milego uzytkownika

napisz prosze czy wyznacznikiem kupna byla tylko X1? jesli nie to napisz swoje porownania z innymi autami i dlaczego wybrales X1...

Ile to cudo kosztowalo?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
warto zamienic kierownice na typ M jest po prostu super. Jakie zmiany planujesz z X1?
Opublikowano

Kierownicy M nie wzięliśmy celowo - nie podobała sie nam, chcielismy zeby wstawka srebrna pasowała bo reszty szlifowanego aluminium na desce :)

wyznacznikiem kupna tego rodzaju auta - suv, sav - jak zwał tak zwał ;) było wyższe zawieszenie oraz - miała byc wielkośc wnetrza pojazdu...

Jak wiadomo X1 do gigantów nie należy, ale z 2 letnim dzieckiem jak narazie miescimy sie bezproblemowo , wiec ;)

drugim i chyba najważniejszym punktem był silnik :)

z żoną jezdzimy raczej mocniejszymi autami, wiec tu wchodził tylko ten motor żeby jakos sensownie jechał i spalał rozsądne ilości paliwa.

Sa inne auta, moze wieksze ale silniki jakie wsadzaja to poprostu jakas pomyłka- rav'ka, crv czy inne wynalazki ( jak tu jezdzic ze 150 końmi jak auto waży ponad 1700kg.... :lol: )

poza tym auto w takiej konfiguracji jak tu przedstawione kosztuje ponad 200 tyś zł - w naszym przypadku było to spoooro mniej ;) i aż szkoda było nie zamówić takiego wozu.

X1 przetestowaliśmy juz i uważam że jak na takiego klocuszka odpycha sie godnie.

6.3s / 100km/h

14.5s / 1/4 mili

wystarcza - szczególnie , że najczesciej jezdzi tym żona :)

Co do zmian - hmmm. Chcieli bysmy program, no ale jak w innym wątku pisane było - wiadomo jak z tym jest....poza tym gwarancja jest jak narazie :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

no niezle te 6.3 sek do 100km/h to lepiej niz katalogowo - 6.8 :)mimo iz to fabrycznie nowy samochod :?: malo spotykane ....

a nie nie brales X3 pod uwage ?

Opublikowano

przyspieszenia mierzone profi sprzetem- wiec nie oszukuje nic :)

x3 - ogladalismy, przymierzalismy, jezdzilismy ale.....silnik 2.0 i 184KM to stanowczo za mało do jeszcze większego auta, a cena 3.0d jest kosmiczna.....

więc...jest jak jest ;) i sie tym cieszymy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dzięki bardzo :)

żałuje tylko ze do tego modelu nie ma nic z m-performance....a dołożyl bym jakiś daszek,końcowy tłumik - tak jak to da się w 5, czy 3......

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Toldi, kojarze Cie z racingforum, bardzo podoba mi sie Twoje X1, fajnie skonfigurowane do tego dyskretne dodatki typu czarne nerki czy nakladki na pedaly, felgi zimowe rowniez ciekawe, gratuluje dobrego smaku i pozdrawiam :)
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

najnowszy mod ;)

lotka AC Schnitzer lakier Black Piano

http://zmniejszacz.pl/zdjecie/124/115500_IMG_3993.JPG

http://zmniejszacz.pl/zdjecie/124/115501_IMG_3994.JPG

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Oo w koncu jakis sznycel :cool2:

Swietne autko !

Co do kiery to blenda jest wymienna a mpakietowa jest jakis milion razy lepsza :) wiem bo mialem taka jak Ty i zmienilem na mpak.

Ps. Wpadaj na zlot !

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Super!

Kurcze rozpedzilem sie, bylem pewny ze w x1 jest ta kiera co u mnie.

W mojej mozna zalozyc sama obrecz i zostawic blende ze starej kierownicy (tak zeby pasowala Ci do reszty jak pisales).

Nie wiem jak jest w przypadku tej, ale pewnie koledzy z e90 pomoga.

Mpakowa jest taka:

http://i764.photobucket.com/albums/xx283/Dackelone/steering_wheel_M_Sport_bmw_1_series.jpg

Pytanie czy mozna zrobic tak aby miec przyjemna gruba obrecz ale zostawic oryginalna srebrna blende :norty:

• 2 lata później...