Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No cena podejrzanie niska też mi się wydaje. jednak Gośc pisze o problemach finansowych. ja posiadam E46 z 2005 roku 320D Touring jednak interesuje mnie coś mocniejszego. Cenie 28000 ze względu na to że potrzebuje auto codziennie głównie interesuje mnie zamiana.
Opublikowano

hahha byłeś o 11 min szybszy bo też temat założylem

Ponizej rozkodwany VIN- auto dla kolegi

Dane pojazdu

Art.

Wartość

Numer podwozia WBAVU91090KT00697

Kod typu VU91

Typ 330D OL (EUR)

Typoszereg E E91 ()

Seria 3

Rodzaj konstrukcji TOUR

Układ kierowniczy LL

Drzwi 5

Silnik M57/T2

Pojemność skokowa 3.00

Moc 170

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor SPARKLING GRAPHITE METALLIC (A22)

Tapicerka STOFF FLUID/BEIGE (ALB4)

Data prod. 2005-11-17

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów

S226A SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG Sportowe dostosowanie podwozia

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S2HBA LM RAEDER RADIALSPEICHE 160 Obr. BMW, st. le. spr. rad. 160

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S386A DACHRELING Reling dachowy

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S644A HANDY VORB. MIT BLUETOOTH-SCHNITTS. Instalacja tel. kom. z Bluetooth

S663A RADIO BMW PROFESSIONAL Radio BMW Professional

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

S9AAA AUSSENHAUTSCHUTZ Zabezp. zewn. pokrycia z tworzywa szt.

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE Zakr. wyp. zewn. w kolorze pojazdu

S4AGA INTERIEURLEISTEN TITAN MATT Listwy wewnętrzne tytanowe matowe

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

Opublikowano

Moja opinia jest taka - jakby miał problemy to by się całkiem pozbył samochodu a nie zamiana na niższy model żeby przytulić kilka tysiaków, tym bardziej że kupował ten samochód kiedyś za 40, 50 czy nawet więcej i jeszcze wpakował w niego trochę kasy... zamiana przeważnie polega na tym, aby wcisnąć komuś sztrucla..

fele na czarno, inne lampy z tyłu, właścicielowi chyba brakowało wrażeń z seryjnych 231KM więc z pewnością ostro dostawała po dupie... Co przy przebiegu 270tkm (albo i 2 razy większym) może mieć spore znaczenie

Opublikowano

fele na czarno, inne lampy z tyłu, właścicielowi chyba brakowało wrażeń z seryjnych 231KM więc z pewnością ostro dostawała po dupie...

Tak też mówic nie możemy bo to by znaczyło że połowa użytkowników forum (samochody po modzie) ostro upala swoje wozy. :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jak ktoś robi chipa to zazwyczaj lubi zap+++++ lać

albo lubi mieć więcej przyjemności z jazdy i więcej kucy i niuta przy nizszych obrotach, przy takim samym spalaniu :norty:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pochwalcie się, ktoś z forum ją kupił? temat do zamknięcia

pewnie handlarz łyknął

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Wybaczcie, że odgrzewam kotleta, ale to co tu czytam troche nie zgadza sie z prawdą :) Samochód był mój, mój kłopot finansowy polegał na tym, że nie wyrabiałem na paliwo, a wcale nie zapierniczam, szczerze powiem, że nie przekroczyłem tym autem 130km/h, mówie poważnie ( nie mam po co ściemniać bo auto już dawno sprzedane ), następnym mankamentem to łącznik z lewej strony i klocki hamulcowe z tyłu i tylko to dolegało e91 :) lampy z tyłu były ori tylko oklejone folią, chipa robił poprzedni właściciel (mój znajomy, który ją sprowadził). Więc moge szczerze powiedzieć, że autko było warte tej kasy i kupujący przyjechał aż z Kamienia Pomorskiego! Wracali 600km po czym zadzwonili, że auto chodzi świetnie i dojechali bez żadnego problemu. Nie ma po co oczerniać ludzi, tylko dlatego, że cena jest okazyjna lub, że ma problemy finansowe (może zdażyć się każdemu). Teraz jeżdżę E46 2.0d i jestem zadowolony ze spalania, z dynamiki równiez. Pozdrawiam, Sebastian :wink:
Opublikowano
Wybaczcie, że odgrzewam kotleta, ale to co tu czytam troche nie zgadza sie z prawdą :) Samochód był mój, mój kłopot finansowy polegał na tym, że nie wyrabiałem na paliwo, a wcale nie zapierniczam, szczerze powiem, że nie przekroczyłem tym autem 130km/h, mówie poważnie ( nie mam po co ściemniać bo auto już dawno sprzedane ), następnym mankamentem to łącznik z lewej strony i klocki hamulcowe z tyłu i tylko to dolegało e91 :) lampy z tyłu były ori tylko oklejone folią, chipa robił poprzedni właściciel (mój znajomy, który ją sprowadził). Więc moge szczerze powiedzieć, że autko było warte tej kasy i kupujący przyjechał aż z Kamienia Pomorskiego! Wracali 600km po czym zadzwonili, że auto chodzi świetnie i dojechali bez żadnego problemu. Nie ma po co oczerniać ludzi, tylko dlatego, że cena jest okazyjna lub, że ma problemy finansowe (może zdażyć się każdemu). Teraz jeżdżę E46 2.0d i jestem zadowolony ze spalania, z dynamiki równiez. Pozdrawiam, Sebastian :wink:

chciałbym teraz po tych kilku miesiącach usłyszeć też zdanie kupca :) hłehłehłe :mad2:

Opublikowano

to ile kolego Ci te 330d paliło ?? (przy jakiej jeździe, miasto/trasa/mieszany)

jeżdżę 3.0d od dawna, teraz mocno pomodzone i ostatnią rzeczą na którą mógłbym narzekać to spalanie,

na trasie takie 2.0d spali może litr mniej

życie jest za krótkie, żeby jeździć dieslem ;)
Opublikowano
Też coś mi się wydaje podejrzane, świeższy diesel z nowszą jednostką ... i e46 320d takie duuużo oszczędniejsze ... w życiu.
Opublikowano
Mój problem jest głównie taki, że jeżdżę krótkie odcinki w samym mieście, auto spalało ok. 11 litrów w mieście. Moja 2.0d pali mi przy obecnej pogodzie 6,3 w mieście przy tej samej jeździe.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mój problem jest głównie taki, że jeżdżę krótkie odcinki w samym mieście, auto spalało ok. 11 litrów w mieście. Moja 2.0d pali mi przy obecnej pogodzie 6,3 w mieście przy tej samej jeździe.

To chyba coś było jednak z nią nie tak :)

Opublikowano
Złapałem właściciela na motokillerze pare dni temu : http://motokiller.pl/125480/BMW-e91-330d wysłałem PW z prośbą o opinie, może zarejestruje się na forum. Wysokie spalanie zapewne skutkowało również tym, że filtr cząstek stałych przez ciągłą jazde w mieście i krótkie odcinki się zapychał :) Po prostu nie było to auto dla mnie i tyle.