Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy, ja wiem że hurt to inne stawki i na Ferrari starczy, ale w detalu sprawa wygląda gorzej co nauka już udowodniła:

Tymczasem w Nowej Hucie marża niska, tacy jak wy cisną, a ja człowiek z zasadami jestem i moje E46, choć jedynie 318i gazował nie będę. Szacun na dzielni musi być.

Powyższy post odzwierciedla jedynie prywatne poglądy i stan wiedzy autora, zatem nie musi on opisywać stanu faktycznego. Autor nie bierze odpowiedzialności za skutki decyzji podjętych w oparciu o niniejszy post.
Opublikowano
Koledzy, ja wiem że hurt to inne stawki i na Ferrari starczy, ale w detalu sprawa wygląda gorzej co nauka już udowodniła:

Tymczasem w Nowej Hucie marża niska, tacy jak wy cisną, a ja człowiek z zasadami jestem i moje E46, choć jedynie 318i gazował nie będę. Szacun na dzielni musi być.

I słusznie. Dobre inspiracje to podstawa w naszej branży a Levitt to nasz guru odkąd w drugiej części Freakonomics udowodnił, że prostytutki korzystające z usług alfonsów zarabiają więcej od tych niezależnych. Trochę pomogliśmy w badaniach ale teraz w procesach rekrutacyjnych mamy naukowe wsparcie i bines się kręci, że hej.

Opublikowano
Nie dziwie się że tak mnie zjechaliście przecież wy macie mózgi zlasowane,szkoda mi takich ludzi :D
Opublikowano

Nie denerwuj sie, nie dziwie sie ze jestes znerwicowany jak nie masz dostępu do dobrego koksu :mrgreen:

Ja albo Miata byśmy kogoś moze ci podesłali, ale nawet nie wiem gdzie jest osiek i czy macie tam drogi. Tylko bym sobie bmw zniszczył

Pozdrawiam

http://stream1.gifsoup.com/view1/1112803/tony-montana-o.gif

Hmmmm