Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem oryginalna uszczelkę miski olejowej i krótko mówiąc, przez przypadek lekko wygięła mi się pod naciskiem, naprostowałem ją ale nie jest już tak idealnie płaska jak była, dostałem ją opakowaną w folię.

Mam 2 pytania, czy spełni swoją funkcję po wymianie i czy wymiana jest czasochłonna/kosztowna ? (nie wiem na jaką kwotę się przygotować)

Opublikowano
nie jest z gumy, jest raczej z metalu, zastawiające jest to że część którą tak łatwo można wygiąć, kosztującą 100zł, dają w foliówkach 0_0... jeśli powiedzą mi w sklepie że do wyrzucenia to zrobię im chryje. :x mogli chociaż dać jakieś opakowanie kartonowe to by się nie wygięło.
Opublikowano
wymieniałem uszczelke i z tego co czulem i widzialem byla gumowa... :? zeby sie dobrac misisz podnosić silnik i opuścić cale zawieszenie z przodu inaczej nie wyciagniesz miski.
Opublikowano

ona jest metalowo gumowa, jest taka obramówka duża metalowa z dziurami i na krawędziach od środka jest pasek gumowy, spojrzałem dzisiaj na nią i aż tak bardzo nie widać że była wygięta, może będzie dobrze.

EDIT:

Dało radę założyć