Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam was!nie wiem co sie stalo .podjechalem dzisiaj pod dom i juz wiecej nie moge odpalic swojej bmw520i24v co moglo sie stac?moze ktos wie.pompka/a moze komp,stwierdzilem tez na bagnecie troszeczke nizszy stan oleju niz minimalny....Prosze jezeli ktos moglby mi cos na ten temat poradzic.pilne.1977630gg
Opublikowano

Kolego to zbyt łatwe pytanie, prosze o cos bardziej ambitnego.

Tak troche powazniej to mozliwosci moze byc jak by tu napisac hmm, wiele.

Pozdr, i sugeruje holowac becie do mechanika.

Aha, oznacz posta

GO NAVY...
Opublikowano

Witam.

Sprawdź bezpieczniki i przekażniki - jeżeli wszystko O.K. to stawiam na pompę paliwa.

Pozdrawiam.

BMW jest jak krówka ciągle trzeba ją paść.

Wtedy jest pełny wypas.

Opublikowano
Miałem coś takiego. Problem był prozaiczny. :mad2: Gdy spytałem mechanika, uśmiał się szpetnie :twisted: i spytał czy mam stare świece. Bunia nie lubi starych świec i je zalewa. Kup nowe i najlepiej bosch lub champion, bo jak się wyraził "NGK są do ciepłych krajów"
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Kup nowe i najlepiej bosch lub champion, bo jak się wyraził "NGK są do ciepłych krajów"

Ciekawe... Ja jeżdżę od kilku lat wyłącznie na oryginalnych NGK i nie ma żadnych problemów. Oczywiście pod warunkiem że raz na 25-30 tys km je wymienisz... :wink:

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i

Opublikowano

Ja też jeżdże na NGK i nigdy nie miałem problemu. W poprzednim samochodzie wymieniałem co 40tys. i to nie dlatego, że się "skończyły" tylko było zalecenie wymiany po takim przebiegu.

Napisz co się dzieje rozrusznik nie kręci, nie ma prądu :?:

Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!