Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie...i Panie:P

Poszukuje osłony silnika ale tej,pierwszej,która zaczyna się przy przednim zderzaku.Nie moge nigdzie takiej dostac,a nawet byłem w ASO to kobieta mi pokazywała ta osłone,która jest z tyłu przy skrzyni i twierdzi,że to ta.Już jedna oslone zamówilem i okazala sie nie ta...Mam Bmw E46 318d touring 2003r.Jesli ktos wie o co mi chodzi to bede wdzieczny za fotke takiej oslony,żebym wiedzial jakiej szukac...Pozdrawiam

Opublikowano
Witam ja też szukam osłony silnika do 330d i nie wiem czym one się różnią do diesla są chyba inne żeby osłonić intercoler ale czy jest różnica w pojemnościach ? czy ogólnie do diesla są te same w każdej pojemności ? Mógłby ktoś mnie oświecić bo nie mogę nigdzie znaleźć...
Opublikowano
pisałem juz że bylm w aso i kobieta która ma na tym sie znac,nie zna sie i nie wie która to osłona,a mi chodzi o tą co osłania intercooler i mocowana jest gdzies przy przednim zderzaku
Opublikowano
no to wam napisałem, wejdzie na realoem w katalog czesci i znajdzcie czesc o która wam chodzi i są podane numery. JEdziesz do ASO i podajesz numery tej czesci i zamawiasz. Albo szukacie po allegro to co trzeba, z osłonami są problemy z doborem bo same zamienniki i co jeden to inny dlatego najlepiej sprawdzić sobie numery.
szukam
Opublikowano
tylko ,że na realoem albo na bmwstore to wcale nie jest tak łatwo znaleźć tą "osłone" bo ja nie wiem w sumie czy to jest osłona silnika czy osłona podwozia...kurde głupi plastik a taki problem...
Opublikowano

Ja mam taką bo w swoim turasku wymieniałem.Jest peknieta i złączona na nity,brak w niej środkowego elementu takiej kierownicy powietrza.Jak bede w garażu zrobiefoto bo miałem ją zutylizować.

Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2