Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie pasy podjeżdżają do góry jak przesunę fotel do przodu wydaje mi się ze w każdej e32 jest tak samo. Więc podjedź fotelem do przodu i zobacz czy się regulują. :)

Pozdrawiam

Opublikowano
zgadza się Frank.

Ja też jestem tego samego zdania.

to znaczy że "zgadza się Frank", czy że "wszystkie mają regulację automatyczną" :norty:

i dodam od siebie, że u mnie wprost przeciwbnie niż u Szymka... jak przesunę fotel do tyłu to mi pasy w dół zjeżdżają... ale może to dlatego że mam piąteczkę a nie 7 :mrgreen:

- to ja przepraszam! ...i znikł
Opublikowano
zgadza się Frank.

to znaczy że "zgadza się Frank", czy że "wszystkie mają regulację automatyczną" :norty:

i dodam od siebie, że u mnie wprost przeciwbnie niż u Szymka... jak przesunę fotel do tyłu to mi pasy w dół zjeżdżają... ale może to dlatego że mam piąteczkę a nie 7 :mrgreen:

a Szymek napisał : jak do fotel przodu to idą w górę - no i szystko jest OK !

* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano
zgadza się Frank.

a Szymek napisał : jak do fotel przodu to idą w górę - no i szystko jest OK !

:duh: :duh: :duh:

o kurde misiek, to taki joke miał być, no co ty, nie pokumałeś?

- to ja przepraszam! ...i znikł
Opublikowano

Sprawdzilem u siebie i faktycznie dziala. Ale u mnie nie idzie do samej gory. Gdzies tak 1/3 regulacji siedzenia pas sie w ogole nie rusza a pozniej podnosi sie do 1/3 wysokosci.

Czy ktos wie jak to naprawic aby dzialalo w pelnym zakresie??

PS

To jest moj jubileuszowy (1000) post :mrgreen: