Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pewnie temat wałkowany nie raz za co sorki

Posiadam Bmw 320d 2002 od tygodnia z radyjkiem cd buissnes z przyciskiem MODE po prawej i tu pytanko w jaki sposob moge podlaczyc urzadzenie zewnetrzne telefon, ipod itd. Na allegro sa zmieniarki cyfrowe, jest to jakas opcja ale wyczytalem tez cos o jakis kabelkach. prosze o jakas podpowiedz dzieki

Opublikowano

OK koledzy

Sprawdzilem z kabelka nici radio mam z 2002/01 co by tu mozna bylo jescze zrobic aby miec aux in, opcja jest zmieniarka cyfrowa a czy jest cos jeszcze co mozna zrobic, na alegro sa radia z 2004 roku moze lepiej zmienic radio na nowsze ?

Opublikowano
Można się wlutować w tuner AM, jest kilka wątków na ten temat. W przypadku kaseciaka zmodyfikować mechanizm i mamy aux.
Opublikowano
Tego nie wiem, trzeba poczytać jak to działa i jakie części są potrzebne. Jeżeli odetniesz mechanizm, włożysz pustą kasetę (silnik działa) to powinno grać bez trzasków.
Opublikowano
Czy do radia na płytki ale bez przycisku "mode" można w prosty sposób dodać wejście aux? Znalazłem instrukcje jedynie do radia z przyciskiem "mode"
BMW E46 320D 2000r.