Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z moja Beemką otóż,pali mi sie kontrolka od Nivo ale kompresor działa,poduszki sa dobre ale dzisiaj zauwazylem ze prawa strona jest podniesiona.Jak siadlem na bagazniku z kolega to jakby sie troche ustabilizowalo ale caly czas nie jest to dobry stan,czy sie stoi czy sie jedzie to caly czas jest przechylona na prawo.Pomoze ktos?

Opublikowano
może to być coś z zaworkami lub poziomakami, najlepiej będzie jak podłączysz pod kompa z inpą i wtedy napiszesz jaki błąd bo tak to można sobie zgadywać, możesz też podać trochę więcej info: poziomuje w ogóle, czy stoi w tym jednym położeniu?
Opublikowano
w inpie mozna sprawdzić położenie czujników tych na wachaczach,opuścić w dól i podnieśc w góre zdalnie. Parametry czujników powinny byc podobne, być może któryś czujnik na wachaczu szwankuje?
Opublikowano
praktycznie caly czas stoi w jednym poziomie.Jak siedlismy na bagazniku z kuzynem to sie troche jakby delikatnie opuscila z tej strony gdzie stoi za wysoko ale caly czas jest nie tak jak powinno.Za to dzisiaj jak jechalismy w 5 osob to bylo slychac ladnie pompki i wgl i tak jakby lewa strona sie delikatnie podniosla ale prawa caly czas stoi wyzej.I dziwna rzecz,bo akurat teraz na 1 dzien dalem samochód kuzynowi bo potrzebuje a ja mam jeszcze 7 wiec bez problemu i jak mnie odwozil pod dom to zgasla kontrolka od niva ale stoi tak jak stala.
Opublikowano

też tak mialem po podniesieniu auta podczas wymiany hamulcow.

Pojawwił mi sie komunikat nivo pompa chodziła częso prawa strona stała wyżej i jak jechalem do niemiec to pawa strona siadla calkowicie i pompuje i siada słychać jak ucieka powietrze padla poducha tu w dojczland 270 euro z wymianą

Opublikowano
Dostalem wiadomosc od kuzyna ze znowu zapalila sie kontrolka i potem zgasła i jak postawil samochod na podworku to spojrzal i mila niespodzianka...Moja Beemeczka stoi rowno! Ale kontrolka zapala sie i gasnie czyli jak z baba otwiera buzie,gada i zamyka. Poki co stoi rowno z tego co mowil ale kontrolka raz sie zapali raz nie. Ma ktos teraz jakis pomysl? co z tym zrobic>?
Opublikowano

:D tez tak mialem

umnie byl niby dobry 30 A bezpiecznik od nivo-a jak sie okazalo sie przepalil i se raz stykal raz nie.

tak ze u ciebie wyglada to na jakis wckel kontakt -cos raz styka raz nie.

u mnie byl ten on jest w kufrze z prawej strony :mad2:

moze ci sie jakis kabelek przeciera .albo wezyk .

wywal podloge w kuferku i obadaj po kalblach

z mojä bee nie idzie sie nudzic