Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Rozglądam się za używaną X6. Zastanawiam się czy ten samochód mógł być wyposażony w wentylowane siedzenia? Pozdrawiam.
Opublikowano
Moglby , co prawda wtedy masz do dyspozycji 2 wersje tapicerek...ale akurat ta funkacja w BMW dziala tak sobie.
  • 4 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
najwazniejsze, aby fotele byly w wersji komfortowej; tak jak koledzy napisali - wentylacja dziala mizernie

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
Święte słowa, komfortowe fotele, to podstawa - najwygodniejsze w jakich siedziałem wliczając MB, Audi, VW, Lexus, Jaguar i Porsche. BMW swoimi komfortami kosi przeciwników. Heil BMW !
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Generalnie z komfortów można zrobić sporty, ale ze sportów nie można zrobić komfortów. Możliwości regulacji w komfortach są praktycznie nieograniczone - można ustawić je tak, że trzymają tułów i siedzenie jak sportowe. Wszystko zależy od Twojej budowy anatomicznej - jeśli jesteś szczupły to nie ma problemu, jeśli masz choćby niewielką nadwagę (tak jak ja :oops: ), to brak regulowanych "boczków" da ci się we znaki, zwłaszcza na długich trasach. Po 40 min. jeździe wyraźnie mi przeszkadzały, wolę nie myśleć co by było po 6 czy 7 godz. jazdy, ale poza tym są OK.
  • 2 lata później...
Opublikowano

Dzienki bardzo.

Za odpowiedzi.

Mam x6 2013r, i był bardzo rozczrowany co nie wyszlo w Niemcah znajdż fotele comfortowe z wentylacjej.

Dzis zobaczylem na allegro fotele przednie z wentyl i wolalem juz na tygodniu dzwoincz :D

3200zl ne bardzo, ale jezeli nie sporo z tej wentylacji hłodu w dupke, to mysle ze lepiej nie kupowac...

:nienie:

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano
Ja mam wentylowane ,pompowane fotele, wentylowne wg mnie dobrze chlodza musze skreca wentylacje z plecow bo wieje po nerkach :shock: Polecam!