Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam E34 z 89 roku i bardzo fajne jest to ze jak nacisniejsz raz szybciej na przycisk zamykania szyby to ona sie sama domyka lub otwiera dla mnie to jest zajefajna rzecz podobnie jest z szyberdachem i wszystko ok tylko to domykanie dziala mi tylko w szybie u kierowcy a u pasazera niee jak myslicie do czego mam sie zabrac jest jakis sterownik odpowiedzialny za domykanie ?
Opublikowano

Moim zdaniem za domykanie odpowiedzialny jest moduł komfortu pod kanapa tylna i tak go BMW zrobiło że raczej fabrycznych ustawień nieda się korygować , można uprawiać partyzantkę i montować jakiś przekaźnik (lub coś innego ) co poda dłuższy sygnał do silniczka w drzwiach i domknie szybe.

Tyle ode mnie, niech mnie ktoś poprawi jak się myle ale tak bym robił jak bym chciał to zmienić w e32.( umnie jest tak samo)

TYLKO BMW gg:6314161 tel:509652936 SKYPE: leny-bmw
Opublikowano
Moim zdaniem za domykanie odpowiedzialny jest moduł komfortu pod kanapa tylna i tak go BMW zrobiło że raczej fabrycznych ustawień nieda się korygować , można uprawiać partyzantkę i montować jakiś przekaźnik (lub coś innego ) co poda dłuższy sygnał do silniczka w drzwiach i domknie szybe.

Tyle ode mnie, niech mnie ktoś poprawi jak się myle ale tak bym robił jak bym chciał to zmienić w e32.( umnie jest tak samo)

no dobra to jesli dziala mi po lewej stronie czyli jest jakis przekaznik ktory daje "plus " na kilka sekund to mozna go podlaczyc pod strone pasazera chyba nie ?

Opublikowano
Ja tez tak mam. Wygoda jest dla kierowcy BMW a pasazer niech sie cieszy ze siedzi w wygodnym fotelu i wygodnie jedzie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :twisted2: :twisted2: :twisted2:
images?q=tbn:ANd9GcTmIl0TjfLac0DKzvrvVkW5vbYa-L8NnaKQ6MwRmjiNpsCR58FF