Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich jestem nowy.. Mam problem z szyberdachem, szukałem w tematach ale niestety niemoge zmależć opisu jak go zozebrać może ma ktoś jakiegoś linka prosze o pomoc.
Opublikowano
Pięknie dziękuje kolego to jest materiał którego potrzebowałem jeszcze musze ściągnąć podsufitke mam problem bo pierwsza część jest lekko przesunięta do tyłu i niemoge jej przepchnąć na swoje miejsce bo się blokuje z przodu. Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam.
Opublikowano
Koledzy rozebrałem wczoraj podsufitke imbusem ruszyłem przedni panel tylna cześć się unosi przednia odsuneła się 2cm do tyłu,tylna część z przodu opuściuła się lekko w dół i teraznie wiem co dalej czy tył ma się podnieść czy on się tylko przesówa do przodu, dodam tylko że wszystko bardzo ciężko chodzi i pytanie czy jak sciągne panele to dostane się do linek żeby je przesmarować?
Opublikowano
A czy na Śląsku bądź w poblizu jest ktoś kto podjąłby się wymiany elementu na ktorym odchyla się do góry przedni panel? Szyber działał mi bardzo dobrze do momentu kiedy spróbowałem go otworzyć w zimę... :/
Opublikowano
Mieszkam na granicy śląska i małopolski. Mam koło domu rozbite e34 z pojedyńczym szyberdachem. Jak chcesz to, możesz podjechać obejżeć jak to wygląda i może uda się to rozebrać. Z tym, że w przyszłym tygodniu wrak prawdopodobnie ode mnie zniknie.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9u4h0flHW1qarea0o1_500.gif

Posiadam sporo części z e34 na sprzedaż. Kompletny silnik M20B20.

GG: 12785321

Opublikowano
Chętnie ale czy ewentualnie podjął byś się wymiany tego elementu? Bo samą część mogę dostać w Gliwicach tylko nie mam nikogo kto by się podjął serwisowania podwójnego szyberdachu.