Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie cos stuka mi za kazdym razem jak dodam gazu i dochodzi to z tyłu autka co to moze byc? Połosie? cena za nowe ori powala na głowe bo 1700zl za sztuke ktos tu mowił cos o tulei numer 6 dacie jakis schemacik o ktora to chodzi no i ile kosztuje? załozyłem nowy temat bo na innym zeszłi z teamatu i nic konkretnego sie nie dowiedziałem co to moze byc dokładnie jezeli stuka z tyłu auta za kazdym dodaniem gazu
Opublikowano
Masz to na każdym biegu? U mnie mam to tylko na 1,2 na 3 jak występuje to bardzo delikatnie, bywa, że czasami jest cisza ale już się do tego przyzwyczaiłem. Podejrzewamy tu, że to dyfer bo stukanie się pojawiło jak wymieniłem olej w moście. Mam jedną nową półoś z ASO ale to za mało, aby jednoznacznie wykluczyć półosie, na dwie jeszcze mnie nie pogięło, aby tyle wydać;)
Opublikowano
Panowie cos stuka mi za kazdym razem jak dodam gazu i dochodzi to z tyłu autka co to moze byc? Połosie? cena za nowe ori powala na głowe bo 1700zl za sztuke ktos tu mowił cos o tulei numer 6 dacie jakis schemacik o ktora to chodzi no i ile kosztuje? załozyłem nowy temat bo na innym zeszłi z teamatu i nic konkretnego sie nie dowiedziałem co to moze byc dokładnie jezeli stuka z tyłu auta za kazdym dodaniem gazu

to że słyszył z tyłu nie znaczy że tam jest źródło ...

posprawdzaj podpory wału , pewnie któras zerwana ...

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
byłem u mechanika dzis i sprawdził podpore wału i wszystko trzyma sie kupy . mowil ze moze to byc wina krzyzaka ale to sie zadko wymienia. stuki słychać za każdym razem przy dodaniu gazu i własnie z tylu auta. na podnosniku jak ruszałem na 1 to nic nie stukało stuka na ziemi ale nie wiem co macie jeszcze jakies pomysły? moze stukac z tyłu przez to ze poduszki silnika mam do wymiany?