Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanko jak wygląda sprawa z przekładką z anglika w bmw 530 D E60. Można przełozyć? jak się zachowuje autko po ewentualnej przekładce i ja kto wygląda cenowo? pozdrawiam
Opublikowano
Mieszkam w UK i jestem zarejestrowany na stronie z aukcjami aut powypadkowych.Wiekszosc E60 i podobnych jedzie na eksport na przekladki.Najczesciej Litwa i Lotwa (widac skad sa licytujacy).Wiem,bo pozniej czesci,ktorych nie moga wykorzystac (np deski rozdzielcze) laduja na eBayu angielskim.Kupuja ich duzo,czyli chyba im sie oplaca.
Opublikowano

wiekszosc jest kupowanych ale na czesci. z oplacalnoscia tego procederu to nie ma tak kolorowo.

jesli nawet wyjdzie taniej o pare groszy, to dolicz cale to pier..olenie z przekladka, no i potem jak bedziesz chcial sprzedac , to za pol darmo. jesli w ogole ktos bedzie chcial kupic :mrgreen:

Opublikowano
Koszt takiej przekładki około 13tys zł.Ja chciałem moja przełożyć ale bo rozegraniu zobaczyliśmy ze będzie bardzo cieżko.
Opublikowano
w Poznaniu i Częstochowie robią przekładki profesjonalnie,wystawiają dokument na to,robią przegląd,dowiadywałem się o e39 to koszt był 6000 zł.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dodam od Siebie, że to dość ryzykowna sytuacja bo Polscy spece potrafią rózne cześci wkładać a potem strach będzie tym jeździć i oczywiście odsprzedać
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Dodam od Siebie, że to dość ryzykowna sytuacja bo Polscy spece potrafią rózne cześci wkładać a potem strach będzie tym jeździć i oczywiście odsprzedać

Dlaczego strach będzie jeździć?

brokat_