Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Temat i tak zostanie zamknięty albo przeniesiony ponieważ to nie ten dział, ale tak na szybko to cała malowana, nawet listwy PDC nie oszczędzili :) komuś nie chciało się nawet listew bocznych ściągać, i do tego silnik..... Zawsze myślałem że lift w e46 oznaczał również "odświeżone" silniki a w tym przypadku jest starszy model.

Ale formułka jest :) "Co najważniejsze BMW jest w 100% bezwypadkowe!!"

Edytowane przez SilverRanger
Opublikowano

sam mam pomalowane boczne listwy bo wedlug mnie na jasnym aucie czarne plastiki wygladają słabo, wiec mam listwy w kolorze lakieru co nie znaczy że całe auto było malowane.

Ale jak chcesz kupic 330d z tego roku to dołóż drugie tyle :)

szukam
Opublikowano

Rady - omijac szerokim lukiem....

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
sam mam pomalowane boczne listwy bo wedlug mnie na jasnym aucie czarne plastiki wygladają słabo, wiec mam listwy w kolorze lakieru co nie znaczy że całe auto było malowane..............

Być może właściciel również pomalował je sobie pod kolor nadwozia. Nie neguje tego, ale za dużo elementów się nie zgadza na pierwszy rzut oka. Szkoda że nie ma zdjęcia komory silnikowej...