Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jako, że słyszałem o wielu funkcjach w komputerach bmw z iDrive i bez iDrive pomyślałem, że gdyby wypowiedziały się osoby znające jakieś ukryte tryby lub inne bajery, lub nawet najprostsze rzeczy w stylu sprawdzenie czy deska działa w 100% z pewnością by się przydało użytkownikom forum którzy są nie tak obeznani w tych sprawach. Temat się powtarza z działu o serii 3, wstawiłem też tutaj gdyż nie każdy musi tam zaglądać a będzie wieksze prawdopodobieństwo podzielenia się ciekawymi informacjami.

Opublikowano
Podbijam temat. Słyszałem o tym, że da się sprawdzić działanie zegarów poprzez uruchomienie jakiejś funkcji w komputerze pokładowym. Szczegóły chętnie poznam.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Nie chodzi mi o ukryte menu gdzie mozna sprawdzić temperaturę silnika i tym podobne parametry. Chcę sie dostać do menu jak u Ciebie na zdjęciach - a dokładnie do screen - full. Możesz opisać jak mimo braku i-drive wchodzisz w to? Może da się ten sposób wykorzystać. Do menu ukrytego w i-drive potrafię wejść - ale tam tego nie ma.
Opublikowano
Tak jak pisałem wyżej, u mnie w aucie bez i-drive jest guzik "MENU". Co dokładnie chcesz tam ustawić/sprawdzić? (w tym ukrytum menu)
Opublikowano

Ten temat kiedyś już poruszałem - chcę mieć podzielony ekran tak jak to można zrobić w 3. Wiem, że to jest możliwe, w jakimś poście dołączyłem zdjęcia. A serwis twierdzi, że to niemożliwe, w innym miejscu mechanik twierdzi, że trzeba zakodować kilka modułów. Jakie masz opcje w tym screen split?

tu ten stary wątek:http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=164&t=108333