Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam E46 z silnikiem 1.8i (1.9) 1999,przebieg 210 tys km, skrzynia manual. Potrzebuje jakiejś dosyć dobrej instalacji która będzie mi długo służyła i nie będzie sprawiała problemów.Samochodem robię około 15 tys rocznie. Do wydania mam 2.5 może 3 tys zł.

Opublikowano
A ja polecam lovato. Jeżdżę już ponad rok i nic się z nim nie dzieje. Testowałem przejście benzyny na gaz i nie jestem w stanie wyczuć tego przełączenia, no i nie ma żadnej różnicy w mocy.
Opublikowano

lpg-forum.pl

przede wszystkim dobry gazownik w Twojej okolicy, a za te pieniądze powinieneś już całkiem rozsądną założyć

ja mam u siebie brc i poprzedniej buni też miałęm brc i 80kkm bez problemów, a aktualnej już 25 z niewielkimi problemami regulacyjnymi na początku

sporo osób jeździ na stagu, tech, z hanami, ale to już Ci na lpg-forum poradzą i znajdziesz zapewne warsztat w Twojej okolicy

Opublikowano
zgadza sie lovato tez dobre lecz w moich okoliczch tylko bmr stag i landi wiec polecam landi i lovato
Loading... ██████████████] 99%
Opublikowano

Jeśli chcesz to mogę załatwić Ci części taniej, a zapłacisz dla gazownika tylko za montaż. Mam hurtownię lpg, daj znać na pm ewentualnie link www z mojego profilu.

Pozdro! :)