Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Mam problem z kluczykiem .

Pilot działa (otwiera, zamyka, domyka) , ale nie odpala :(

Muszę odpalać z kluczyka który nie posiada pilota.

Oczywiście próbowałem milion razy kodować go ze stacyjki z pozycji nr. 1 w różnych wariantach znalezionych w sieci i lipa ::(

Opublikowano

jesli bylby rozkodowany, to nie moglbys otwierac, zamykac z pilota :duh:

jesli sie myle, prosze mnie poprawic.

Opublikowano
Nie zakodujesz immo w sposob opisane przez Ciebie tak wprogramowujesz jedynie pilota do obslugi centralnego i alarmu jak posiadasz. Twoj klucz sie rozsynchronizowal z EWS-em trzeba go z powrotem wpisac do EWS-a mozna to zrobic tylko programatorem, jak jestes zainteresowany to na priv.
Opublikowano
Nie zakodujesz immo w sposob opisane przez Ciebie tak wprogramowujesz jedynie pilota do obslugi centralnego i alarmu jak posiadasz. Twoj klucz sie rozsynchronizowal z EWS-em trzeba go z powrotem wpisac do EWS-a mozna to zrobic tylko programatorem, jak jestes zainteresowany to na priv.

Dzięki za info , poszło pw

Opublikowano

Też mam identyczny problem u siebie.

Próbowałem zsynchronizować go programem INPA i działa, ale przez kilka minut i znowu to samo...

Opublikowano
Też mam identyczny problem u siebie.

Próbowałem zsynchronizować go programem INPA i działa, ale przez kilka minut i znowu to samo...

To pewnie to samo co u kolegi to czesty problem EWS-ow 3

Opublikowano
Masz pomysł jak to naprawić?

Ja wiem bo naprawiam takie rzeczy. Ty masz problem z EWSem ze sie rozprogramowuje to normalne po paru latach, a kolega ma inny problem zwiazany z synchronizacja tylko 1 klucza zdarza sie ze jak nie uzywasz ktoregos to traci synchronizacje. U Ciebie jest problem z ukladem wewnatrz EWS-atrzeba zmienic EWSa badz wlutowac tam inna kosc, ale wtedy jeszcze dodatkowo programowac trzeba pare dupereli lepiej kupic uzywke i podeslac mi go ze starym EWS-em zgram Tobie z jednego do drugiego.