Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z wejściem AUX w moim radyjku:) a mianowicie auto wyposażone jest w wejście na jack pod podłokietnikiem, kabelki z niego prowadzą prosto do radia - orginalna wiązka itd. ale po naciśnięciu mode w radiu jest opcja CD i radio i nie ma AUX! Próbowałem podłączać różnego rodzaju MP3, ipady, ifony w nadziei, że radio wykryje sygnał i pojawi się AUX lecz nic z tego.... przeczytałem już chyba cały internet i nie znalazłem odpowiedzi na tą bolączkę... już chyba prościej jest wlutować się kabelkami w starsze radia.. Czy ktoś już spotkał sie z czymś takim? Jak to aktywować? Wchodziłem w ukryte menu radia lecz tam nie ma takiej opcji, INPĄ też nie dałem rady nic zrobić...a wypalanie płytek już mnie trochę znudziło. Proszę o poradę.

Pozdrawiam!

Mam do sprzedania 2 szt. felgi M-pakiet WZ 400 R18 9Jx18H2 IS 42
Opublikowano
Mam ten sam problem w swoim E90 2.0d z radiem Bussines, kiedyś było teraz nie wiadomo czemu nie ma nawet po podlaczeniu iPhone. Podpinam się pod temat
Opublikowano
Ja tak miałem, trzeba było zakodować :)
Opublikowano

Zajrzałem dzisiaj do tej kostki przyłączeniowej w radiu i okazało się że te kabelki od gniazda AUX są włożone w inne miejsca niż na rozpisce, którą znalazłem na forum (fabrycznie było by źle włożone?) poprzepinałem kabelki i dalej [BAD]... a w jaki sposób dokodowuje sie ten AUX? W INPA można wejść w różne opcje ale nie da się w AUX... ja już się powoli poddaję :mad2:

Pozdrawiam!

Mam do sprzedania 2 szt. felgi M-pakiet WZ 400 R18 9Jx18H2 IS 42
  • 1 rok później...
Opublikowano
Witam, u mnie jest po podlaczeniu w Aux na panelu informacja, ze urzadzenie zostalo podlaczone ale brak wykrycia Usb... jutro sprobuje inne sprawdzic, ale raczej te normalnie dziala...
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam, mam problem - wlasnie po wyjeciu na 2 dni akumulatora do ładowania, sprawilo to "wyparowanie" auxa z ekranu - panelu wybierania konkretnego multimedium, kiedys wyjalem aku na bardzo krótko naladowalem i zamontowalem to byl aux.. Wiec mam pytanie co nalezy zrobic - jak dokodowac auxa? bądź akumulator jeżeli był wyjęty ? Jak tutaj wczesniej ktos wspominal nalezy zarejestrować w jakiś sposób Aku ? Proszę o wytlumaczrnie bo jeszcze niebawilem sie w tego typu rzeczy.Moje radio to Business CD rok 2005r. Liczę na podpowiedzi, Pozdrawiam