Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam takie pytanko .Ponieważ montowałem zestaw doposażeniowy alipne -czy trójkątach z przodu tam gdzie są głośniki jest też wytłumienie - pianką (była w przypadku zaślepek) ?

Niestety jakoś mi sie nie mieściła a nie chciało mi sie specjalnie docinać wiec jej nie zakładałem a teraz mam wrażenie ze mi szumi jak jadę szybko.

Jeżeli jest to czy ktoś mógłby mi podać numer części to bym je sobie w bmstore zamówił. Ja sie obszukałem i nie umiem tego znaleźć.

Pozd

Opublikowano
cholerka to coś zrobiłem źle :))) No szumi tak powyżej 160.. Jak zasłonie ręka trójkąt ewidentnie mniej wiec to chyba to..
Opublikowano
oczywiście że są piankowe wytłumienia jedno za tweetrem a drugie za lusterkiem przynajmniej w e90 nie wiem jak w e92 ale myślę że jest podobnie - sprawdź w realoem
Opublikowano
tak i będzie wiało, przerabiałem temat co prawda ja u siebie nie miałem tego wygłuszenia za lusterkiem - ale sprawdzić warto
Opublikowano
Przyszły - założyłem dodatkowy wygłuszyłem drzwi matami bitumicznymi a na to matą akustyczna i już nic nie slychać