Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj w nocy skradziono moje BMW e90 320dA 2006r. Zdarzenie miało miejsce w Lublinie na osiedlu przy ul. Bajkowej .

WBAVC31060VC70169

Znaki charakterystyczne : lekkie obtarcia przedniego zderzaka oraz białe ringi .

Wszystkich którzy mogliby pomóc proszę o kontakt na priv.

http://imageshack.us/scaled/thumb/692/18092012098.jpg

http://imageshack.us/scaled/thumb/255/07122012163.jpg

http://imageshack.us/scaled/thumb/20/07122012165.jpg

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Współczucia. Miałeś jakieś dodatkowe zabezpieczenia poza fabrycznym alarmem?
Mam angielsko-jezyczny system = brak polskich znakow diakrytycznych - przepraszam :(
Opublikowano

Co się dzieje w tym lublinie :shock:

Strach będzie samochód zostawić

A w jakich okolicznościach ukradli ? w sensie w nocy z parkingu ?

ubezpieczona chociaż? damn ja nie mam od kradzieży i chyba jednak bedzie trzeba wykupic jak takie rzeczy sie dzieją

Opublikowano
Miałem AC . Żadnych dodatkowych zabezpieczeń poza fabrycznymi . Proponuje je wprowadzić wszystkim użytkownikom podobnych samochodów bo na komisariacie dowiedziałem się że to bardzo chodliwy towar w ostatnim czasie . Auto zostało skradzione około 2.00 z niestrzeżonego parkingu pod blokiem .
Opublikowano

Ehhh, wspolczuje...

Czlowiek ciezko pracuje... W koncu kupuje pozniej dba, pucuje... A jakas menda kradnie,

Ja po informacjach na forum jestem przeczulony na kradzieze, jestem w sklepie a jakis facet oglada moja E91 z kazdej strony...

Ide szybko z odsiecza, ale na szczescie to wlasciciel podobnej i oglada tylko z ciekawosci.

Opublikowano
ehh współczuje kolego... każdego amatora cudzej własności powinni wsadzić do pierdla, tak gdzie ich miejsce.... Sprawdzaj monitoring, może gdzieś niedaleko kamera uchwyciła jakiegoś podejrzanego i wpadną dzięki temu na jego trop.. granica blisko, ale też jest tam kontrola szczegółowa więc raczej gdzieś w okolicznych wioskach w dziupli samochód jest... Mam nadzieje, że auto się znajdzie całe .. a dodatkowe zabezpieczenia to teraz niestety podstawa...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Polecam ukryte, elektromagnetyczne odcięcie zapłonu...koszt 400-500zł, a złodziej w krótkim czasie sobie nie poradzi i odpuści.
Opublikowano
Trzymam kciuki za to, żeby się znalazło, ale im dłużej jej nie ma, tym mniejsze szanse :( Możliwe, że już jest w częściach, ewentualnie stoi w kolejce w Dorohusku lub Hrebennem. :( Sku***syny.
Opublikowano
Przeżyłem to na własnej skórze..ja w ogłoszeniu umieściłem nr rejestracji i po pięciu dniach znalazła się cała i zdrowa..

mógłbyś rozwinąć tę myśl...

Opublikowano

Drzwi otworzyli jakimś urządzeniem niezbyt skomplikowanym , kręcili nim przy zamku i samochód zareagował tak jak przy naciśnięciu pilota czyli zamrugał kierunkowskazami i rozłożył lusterka , następnie podłączyli laptopa pod obd ( podejrzewam że zaprogramowali nowy kluczyk ) a później złodziej wsiadł jak do swojego auta , odpalił i pojechał .

Całe podchody do auta trwały od godziny 0:30 do 2:15 ale samo otworzenie zamka i "praca" z komputerem to 10-15min maksymalnie .

Opublikowano

Dlatego Panowie przekodowac samochody!

Usunac mozliwosc odblokowania alarmu poprzez przekrecenie kluczyka w drzwiach!

Przeniesc zlacze OBD i je ukryc.

Mam angielsko-jezyczny system = brak polskich znakow diakrytycznych - przepraszam :(
Opublikowano

Bardzo dobre zabezpieczenie :lol:

Domek nad najczystszym jeziorem na Mazurach - Wakacje - Święta - Ferie - Weekendy - Sylwester -http://domkinarty.spanie.pl/