Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Czytałem opinie w necie odnośnie Bridgestone Potenza Adrenalin RE002.W artykułach są schludne :) .Czy ktoś posiada takie gumki?Jak sprawują się na mokrej nawierzchni,czy są głośne?
never again N46
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Mam te opony w rozmiarze 205/55/16 , spisują się rewelacyjnie. Na suchym auto klei do drogi niesamowicie, hamowanie i zakręty to sama przyjemność. Na mokrym też niema tragedii.Zdecydowanie polecam te opony, czytałem tylko że dość szybko się ścierają, ale jak ma trzymać drogi to musi się ścierać.

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam

Mam te opony w rozmiarze 205/55/16 , spisują się rewelacyjnie. Na suchym auto klei do drogi niesamowicie, hamowanie i zakręty to sama przyjemność. Na mokrym też niema tragedii.Zdecydowanie polecam te opony, czytałem tylko że dość szybko się ścierają, ale jak ma trzymać drogi to musi się ścierać.

Pozdrawiam

To są ranflaty ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Tez polecam, mam u siebie komplet. Przejechane 3000km. Na suchym są mega. Nadaja sie na delikatne zabawy na tor. Jedyna wada to, ze sa twarde, jak do normalnej jazdy na naszych drogach ale do zabawy czy szybkiej jazdy idealna sprawa. Tyle ze ja mam 205/55/16 z indeksem W czyli do 270km/h. Na mokrym jest ok, ale bez rewelacji, trzeba uwazac. Cena 250/260pln za sztuke to okazja roku. :cool2:
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Witam.Dzisiaj założyłem 4 nowe sztuki do 523i.REWELACJA.Przeleciałem może ze 100 km po suchym ale wrażenie zrobiły duże.Dobrze kleją,niezbyt głośne,dosyć twarde a 140km/h na ograniczeniu miejskim to spacerek.Nie przesadzam.Lepiej było na ciśnieniu 2.2 przód 2.4 tył niż 2.0 i 2.3Rozmiar to 205 55 16 91 W.Nie kupię już używek,bo ostatnie wyważałem co 200km iami komfortu ani sportu.Pozdr.dla gumiarza,ktory twierdził,że rozważanie opon to wina auta.Naprawdę polecam te opony,Płaciłem po 335/szt.
Zakup BMW zarejstrowanego w RP to brak wyobrazni,lenistwo lub bezgraniczna naiwność.