Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano
Siemanko. Ja też chętnie był dołączył na jakiegoś spota. Nie jestem pewien na 100% czy mi się uda w tą niedzielę akurat (malutkie dzieciątko w domu :D ) ale jak nie tym razem to będę śledził temat i może następnym. Pozdr
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No własnie wiem że mógłbym rowerem jechać ale nie będzie mnie w okolicy. Mam wyjazd i nic nie poradzę
Opublikowano

Panowie,

Kto jedzie na zlot w najbliższy weekend? ja chcę wyjechać rano w sobotę z kolegą, gdzieś pewnie koło 6:00. Ktoś jeszcze jedzie? jeśli tak to może by razem jechać na kilka aut oczywiście?

Wiem, że niektórzy np. Halfi albo Kubik jadą w piątek, ale słyszałem, że w sobotę też się ktoś wybiera. Proszę o info i jakby co na priv możemy się wymienić telefonami i umówić.

.

• Zarejestrowani
Opublikowano
Dokładnie... ja planuję wyjazd jutro wieczorem. Chyba, że mi coś wyskoczy i nie zdążę, to w sobotę rano - wtedy sweeper, chętnie się do Was podłączę.
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
tutaj znowu posucha,a na maxbimmer znowu mają spota. jakby ktoś był chętny to można podjechać. ja bym się pisał. godz. 15, bielany ,k/burger kinga
  • Zasłużeni forumowicze
  • 4 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mnie jutro nie ma :/ Szkoda, że nie będziesz w niedzielę. Będzie spot maxbimmer.pl na Bielanach. Tam to zawsze po kilkanaście, kilkadziesiąt aut jest.
Opublikowano
Szkoda ale ja często bywam we Wrocławiu to kiedy indziej może się uda ;) co prawda nie zawsze jestem BMW ale na pogaduchy można się ugadać.
  • Zasłużeni forumowicze
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siemanko,

szukam kogoś z Wrocławia i okolić, potrzebuje sprawdzić krokowy w e36 1,8 IS.

Może ktoś ma w okolicy i mógł by udostępnić. Kupiłem pierwszą betkę i nie mogę poradzić sobie z falowaniem.

• Zasłużeni forumowicze
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • 4 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze