Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Mnie się wydaje ze teraz jest dość intensywny okres i ciężko będzie robić spoty co tydzień albo co dwa tygodnie. Może warto się zastanowić na spotem o odległym terminie w sensie na koniec lipca i umieścić termin w temacie i będzie git.
Opublikowano
Troche racji w tym jest, aczkolwiek ja np teraz w weekend chetnie bym sie pojawił. Choina, Twoi znajomi tez sa chętni?
Opublikowano

Ktoś chętny na Spota w ta niedziele wieczorkiem 18:30? Ja i kuzyn możemy się pojawić :grin:

Wysyłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Fajnie Bartku jakbyś był bo chcę coś u Ciebie zobaczyć i zadać parę pytań osobiście :)
Opublikowano
Nie wiem, zobaczymy, teoretycznie mam odebrać w sobotę ale może mi to nie pasować więc może tak może nie :-)
Opublikowano

Nowym nabytkiem? A co kupiłes? 5 sprzedana?

Wysyłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 2

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak Panowie wolicie pozniej to mozemy przesunac. A po drugie tam gdzie ostatnio był zakaz ruchu i chyba lepiej zeby ktos uprzejmy nie zadzwonil po nieuprzejmych Panów którzy dadzą nam po kilkaset złotych mandatu.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

ja jak mam być to będę na 18.30, a co do miejsca to coś się chyba znajdzie na tym parkingu poniżej ;)

a mandaty biorę na siebie :lol:

Edytowane przez kulfon3
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
FOTY na razie wstępne i przycięte żeby się dobrze wyświetlały :-)

kurcze, przegapiłem ten post. rzeczywiście stoimy do dupy :) jest nad czym popracować.ważne,że frekwencja dopisała.jutro też postaram się być.

Opublikowano

Siemka

Wczorajszy SPOCIK się odbył i mimo że bardzo skromny to również bardzo pozytywny bo dwóch nowych kolegów się pojawiło :D Sorrki koledzy że szybko się zawinęłem ale musiałem kogoś odebrać :oops:

W dodatku dwie reprezentantki płci pięknej nas odwiedziły więc Ci którzy się nie pojawili - tak, już możecie oficjalnie żałowac że Was nie było :twisted: