Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
  • Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kurcze ja jutro nie dam rady. Mam dzisiaj kawalerski kumpla a jutro praca i trochę km do zrobienia

Wysyłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 2

• Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
to kto się wstępnie pisze na niedzielę,powiedzmy ok.17-18 pod orbitą,albo na magnolii jak tam chcecie? mam kabelek i laptopa to jak ktoś chciałby coś sprawdzić w aucie to mogę udostępnić - warunek - trzeba się na tym znać,bo ja dopiero co wszystko poinstalowałem i jestem zielony w kodowaniu :)
Opublikowano
Koledzy jak by jakiś spocik ok 6 lipca sie szykował (sobota) to chętnie bym się pisał (do 30 jestem poza granicami kraju). Jestem tu nowy ale miło poznawać wspólnych pasjonatów :norty:
Opublikowano

Witam. Jak w niedziele teraz to bym się pisał kolo 18-19 a termin tydzień później tez mi pasuje :grin:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ok, postaram się byc!

19 wygodniej ? Czy to nie ma wpływu ?

Im więcej osób tym lepiej ;)

Opublikowano

Postawam się jeszcze kuzyna z 1 namówić. Teraz pytanie gdzie?

Opublikowano
Przy orbicie mozna swobodnie parkować? Jezeli tak to mysle ze jest to lepsze miejsce niż zatłoczona Magnolia.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano
Jest pomysł w innym wątku aby się spotkać 23.06.2013 pod orbitą o 18:30. Ja powinienem być i chętnych zapraszam.