Skocz do zawartości

Amortyzatory - e46 coupe SACHS - warto ? pomoc w wyborze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, otóż przymierzam się do zmiany amorków w mojej beemce z rocznika 2000 coupe . Kurde obecnie siadły bo gość który ją miał wcześniej założył sportowe sprężyny na ori amortyzatory ale mniejsza z tym.

Czytałem trochę i znalazłem coś takiego http://allegro.pl/amortyzatory-sportowe-bmw-e46-komplet-mts-technik-i3072489596.html , ludzie nawet zachwalają . Faktycznie opłaca się? Bo cena jest też dobra. Ktoś ich używa może ? A może są jakieś inne lepsze w podobnej cenie ?

Edytowane przez SwaggZiom
Opublikowano
4 "sportowe" amortyzatory do e46 za 499 zł ?? pewnie muszą być super jakości :mrgreen: , gdzie ja miałem rozum w tamtym roku żeby wydać 350 zł za tylko 2 sztuki Sachs i to zwykłe nie sportowe, w dodatku na tył... hehe
Opublikowano

po kontaktcie telefonicznym kupujacy potiwerdzil ze podejdzie do mojej e46 coupe ( podalem wszystkie parametry i wszystko )

czyli te amorki SACHS'a nie sa dobre i nie rozleca sie szybko ?

Opublikowano
Ja w swoim byłym już qpe miałem z tyłu wymieniane amorki na Sachs jeździłem dwa lata bez najmniejszych problemów. Płaciłem o ile dobrze pamiętam 180 zł za sztukę ale to były zwykłe amory tak więc firmę polecam