Skocz do zawartości

Amortyzatory - e46 coupe SACHS - warto ? pomoc w wyborze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż przymierzam się do zmiany amorków w mojej beemce z rocznika 2000 coupe . Kurde obecnie siadły bo gość który ją miał wcześniej założył sportowe sprężyny na ori amortyzatory ale mniejsza z tym.

Czytałem trochę i znalazłem coś takiego http://allegro.pl/amortyzatory-sportowe-bmw-e46-komplet-mts-technik-i3072489596.html , ludzie nawet zachwalają . Faktycznie opłaca się? Bo cena jest też dobra. Ktoś ich używa może ? A może są jakieś inne lepsze w podobnej cenie ?

Edytowane przez SwaggZiom

Opublikowano
4 "sportowe" amortyzatory do e46 za 499 zł ?? pewnie muszą być super jakości :mrgreen: , gdzie ja miałem rozum w tamtym roku żeby wydać 350 zł za tylko 2 sztuki Sachs i to zwykłe nie sportowe, w dodatku na tył... hehe
Opublikowano
Tak jak Mateusz pisze. Ja za jeden na przód do sportowego dostosowania podwozia dałem 409zl.. Niestety amorki drogie do BMW :(
Opublikowano
  • Autor
czaje licze się z tym, a te to na prawdę szit totalny ?
Opublikowano
  • Autor
do 1000 zł kupie w miare sportowe amorki ? jakies propozycje ?
Opublikowano
http://allegro.pl/2-amortyzatory-sachs-bmw-3-e46-przod-m-technik-kpl-i3123837786.html pomozcie, te amorki beda juz dobre ??? a i czy one sa jedynie gazowe czy olejowo-gazowe ?

dobre to bedziesz miał, tylko nie wiem czy "m pakiet sportowy 2" to to samo co "sportowe dostosowanie podwozia" które jest w coupe

Opublikowano
  • Autor

po kontaktcie telefonicznym kupujacy potiwerdzil ze podejdzie do mojej e46 coupe ( podalem wszystkie parametry i wszystko )

czyli te amorki SACHS'a nie sa dobre i nie rozleca sie szybko ?

Opublikowano
Ja w swoim byłym już qpe miałem z tyłu wymieniane amorki na Sachs jeździłem dwa lata bez najmniejszych problemów. Płaciłem o ile dobrze pamiętam 180 zł za sztukę ale to były zwykłe amory tak więc firmę polecam