Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na początku się przywitam bo to mój pierwszy post nazywam się Mateusz i miło i was poznac, Bmw mam od roku i jestem pasjonatem tej marki. ale mniejsza juz z tym przejde do sedna sprawy.

Ostatnio naszła mnie mysl aby zamontować dwustronny wydech w e46 nie taki jak jest w Mpower tylko pojedyncze koncówki z kazdej strony moje pytanie brzmi czy istnieje możliwość założenia takiego wydechu, ktoś juz probował ? jest tam wystarczająco duzo miejsca ? bo nie jestem do konca przekonany. dalsze pytanie w dyskusji :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

@up przeczytaj posta do końca a nie odsyłaj kolegi do tematu z końcówkami.

Możliwość zamontowania czegoś takiego zawsze istnieje, inna sprawa jak to będzie wyglądać, pokaż zdjęcie tyłu auta. Zapewne ładne wycięcie na rurę masz tylko po lewej stronie więc pasowało by wtedy rzeźbić z zderzakiem.

Darmowa diagnostyka, programowanie - Nowy Sącz i okolice, kontakt PW

Moja galeria: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=173808

BMW E46 320Cd CR EU4 Coupe

Scania 124l 420KM

Opublikowano

czy jeśli się czasem nie wstawia wydechu od m3 nie trzeba czasem przerobić bagaznika i wnęki na koło zapasowe ?

miałem do czynienia z e90 3l benzyna i miało właśnie wstawiony wydech od m3 e46 i zeby weszło była usunięta wnęka na koło zapasowe. Nie wiem jak to wygląda w normalnej emce e46.

ewentualnie zrobić tłumik na zamówienie jakiś i żeby jedna rurka przechodziła na drugą stronę. Wyglada dobrze dopóki nikt nie zajrzy pod zderzak :D

szukam
Opublikowano
czy jeśli się czasem nie wstawia wydechu od m3 nie trzeba czasem przerobić bagaznika i wnęki na koło zapasowe ?

miałem do czynienia z e90 3l benzyna i miało właśnie wstawiony wydech od m3 e46 i zeby weszło była usunięta wnęka na koło zapasowe. Nie wiem jak to wygląda w normalnej emce e46.

ewentualnie zrobić tłumik na zamówienie jakiś i żeby jedna rurka przechodziła na drugą stronę. Wyglada dobrze dopóki nikt nie zajrzy pod zderzak :D

Trzeba przerabiać przy montażu ori m3 a tu raczej chodzi bardziej o rzeźbę