Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ! Mam problem ze zbiornikiem dlaczego od strony pasażera nie mam paliwa a od strony kierowcy jest full zbiornik, co powinienem zrobić pompka działa a przewody są drożne
Opublikowano

Zbiornik jest czysty, jest temat na forum ale nie omówiony do końca i temat nie rozwiązany wiec mi nic to nie daje.

Mam jeszcze jedno pytanie czy bedzie mi pasował pływak od silnika benzynowego ten od strony kierowcy ten co pokazuje samą rezerwę?

Opublikowano
Od strony kierowcy nie ma pompki ! Tak nie rozwiąże tego problemu jak ktoś nie ma pojęcia a się udziela, Od strony pasażera jest pompka która u mnie działa i po załączeniu zapłonu pompuje do filtra paliwo przez około 10 sekund...
Opublikowano
Od strony kierowcy nie ma pompki ! Tak nie rozwiąże tego problemu jak ktoś nie ma pojęcia a się udziela, Od strony pasażera jest pompka która u mnie działa i po załączeniu zapłonu pompuje do filtra paliwo przez około 10 sekund...

to Ty nie masz pojęcia,jak to działa a zwracasz komuś uwagę

odechciewa się pomagać ludziom,którzy uważają,że zjedli wszystkie rozumy

Opublikowano

od strony kierowcy jest pompa strumieniowa, napędzana pędem powracającego paliwa.

Albo masz niedrożne rurki łączące obie połówki zbiornika, albo pompa paliwa(za pasażerem) nie działa w czasie jazdy.

Opublikowano
moze nie kazdy wie ze on ropa rozpuszcza gume np, gumowe weze dlatego nie stajemy oponami kolani w kaluzach ropy czy oleju moze rozwiazaniem jest wymiana wezy z przelewu :mrgreen:
jedynakk