Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

posiadam bmw 3 compacta 1.6 mam problemy z uruchomieniem jej kilka dni temu z rana bez problemu uruchomilem po dwoch godz chcialem ponownie uruchomic juz nie dalem rady pierwszym objawem jaki zauwazylem centrlany mi nie dzilaal drugi objaw to taki ze przy przekreceniu kluczyka nie wlaczal sie rozrusznik wszytkie kontrolki szyby swiatla i szyberdach dizlalja akumulator mam tez dobry ale jak do dzis nie mam pojecia co sie stalo w ten dzien jeszcze wpadlem w duza kaluze moze to tutaj jest problem

potrzebyje pomocy????????

Opublikowano
moze byc problem w kaluzy. Na jakiej podstawie twierdzisz, ze aku jest OK. U mnie jak sie kiedys rozladowal, to wszystko pieknie dzialalo - swiatla, szyby, TV ale zakrecic nie chcial

pozdrawiam

t.

Opublikowano

witam

Takim modelem nigdy nie jeździłem ...... ale może komputer generuje jakiś błąd. Sprawdź bezpieczniki i można zresetować kompa.

pozdro

Jeśli się mylę ... sorki

BMW ... zbliża

Opublikowano
Przede wszystkim sprawdź połączenia masowe rozrusznik potrzebuje dużego prądu. Inne urządzenia mogą działać ale rozrusznik nie zakręci.
Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
Opublikowano
jak akumulator masz na 100% OK to może być rozrusznik mozliwe ze rozrusznik sie "zawiesil" z powodu zuzycia szczotek[/img]
Opublikowano

juz zrobilem jak wszysto wysechlo widac bylo dokladnie ze to zasniedziala klema przerwal mi sie wezyk do spryskiwacza i caly plyn sunol prosto na akumulator obczyscilem i jest juz wszytsko ok

wielkie dzieki za pomoc pozdrawiam