Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jak ktoś od nas będzie jechał to dajcie znać, do Arkadii daleko nie mam, może na chwilę podjade.
Opublikowano
No to sie widzimy pablito ! Tylko bądź o 21 ! A 335i bedzie ? Waldek ty tez zamiast parkować wieczorami pod moim chinczykiem wpadnij do arkadii . Ja co prawda nie mam swojego autka ale będę z legionowa jechał więc mi pasuje :-)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja może na chwile wpadne po 22.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Będziemy z Pablo o 20. Żarcie raczej u mnie odpada. Właśnie obiad zjadłem :)
Opublikowano
Panowie dziś o 20 tj.18.11 jest spontan spot miejscówka Dworzec Stadion jak by ktoś się nudził, info poszło do kilku forum. Ja będę 50/50
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pablo moze jakas sesje ogarniemy w czw ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kilka propozycji

Zachodni górny parking na Wola park ;)

Stadion narodowy ?

Gdzies nad Wisłą żeby było widać panoramke

Na teatralnym (Pablo mowil ze nie ma warunkow tam a ja chyba widzialem ladne foty kiedys goscie ze sporta robili)

Jakis zamkniety (nieoddany) wiadukt :). - wersja z odrobina adrenaliny :norty:

Niewiem czy jest to mozliwe ale.... parking po ASO BMW ... np pod inchape...

Opublikowano

Nieoddana droga brzmi dobrze, tam gdzie fociłem M3 (przy cargo) było nawet oświetlenie :) choć stacja PKP stadion też by dała radę, filtr połówkowy i można działać ;)

Spróbuję tym razem nie zapomnieć sprzętu... :)

Opublikowano
Na teatralnym mowilem ze nie, poniewaz z reki jest za ciemno zeby trzasnac fotki, chyba ze jest ktos kto nie pił.Dlatego teraz bedzie statyw. Ten parking od strony Anchuan w WP jest fajny duzy i oswietlony.