Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Się zastanawiam, może podjadę.
Opublikowano
Nie marudź tylko ogarniaj tyłek :cool2:

a co ty masz zamiar mi tam zaglądać? W takim razie nie przyjadę :lol:

ja sie rusze jak sie suchość asfaltu utrzyma :wink:

Chyba się utrzyma. Tylko ciepło trzeba się ubrać

No i pozamiatało...ja na letnich sie nie ruszam :? ...fuck this winter

Opublikowano

byłem. dziękuję bardzo. więcej nie skorzystam.

dramat i zgrzytanie zębów. nie mówię o spocie BMW.

ta tunerska imprezka to jeden wielki smród i kanał.

ale ja już stary jestem, może tego nie rozumiem.

współczuje tym pięciu smutnym panom co rozpieprzyli A6 na wiadukcie nad rondem Starzyńskiego.

pzdr spoterów BMW

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

Opublikowano
ją akurat wracałem z zakupów ok 20.15 i w pełni podzielam twoje zdanie. rajdy na parkingach arkadii między cywilami. .. buczenie starych hond 1.5 piskiem opon i palenie gumy. aby nikogo nie urazić: nie mój klimat. ją jednak wolę nasze kulturalne spotkania:)
Opublikowano

Na sam koniec było bardzo kulturalnie jak zostaliśmy we trzech :) żart. Były dziewczyny a BKW rozwija się całkiem prężnie.

PS.Można przyjechać z mamą lub z tatą :D

Co do tego zlotu tuningowych aut to było takie cargo pod dachem. Wy.... fur nie widziałem. Obeszliśmy to z Michałem ze dwa razy i bez szału.

Opublikowano

ja widzialem michala 335i a obok niego ladna E36 M3 na 19'' niebieska - TAKIE autko, w takim stanie, robilo wrazenie...

Reszta... no bez jaj, ide z pelnym koszykiem makaronu a jakis debil zielona honda zaczyna mi palic gume przede mna... cos jak te buraki na sadybie jak zobaczyli Z06.

Opublikowano

Mówicie że taka siara była?

Ja tylko na arkadie wpadłem i wszyscy wyjeżdżali już i na Brwinów pojechaliśmy było bardzo spoko:)) Oczywiście oprócz debili co sie zjarali.

Opublikowano

jak dla mnie dramat. kurtka śmierdzi mi spaloną gumą do tej pory.

uważam, że poronionym pomysłem było zbieranie tego całego ansztaltu w tym miejscu. Parkingi Arkadii to nie jest dobre miejsce do takich "zabaw"

preferuję spotkania na Sadybie, w bardziej statecznym gronie.

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

Opublikowano

Jeśli chodzi o tuning zlot to nic ciekawego nie było.

a piszcace hondy jeden comma piec nie byly fajne? ;)

nie wiem, niech ten snieg topnieje i pospotykamy sie na wolaparku, s8... sloneczko, grill, kobietki itp...

i bez:

"buc buc buc buc"

oraz

"pipipipipipipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........."

no ale sa gusta i gusciki, jak ktos lubi te klimaty to spoko ;)

do zobaczenia za tydzien jak sniegu nie bedzie ;)

Opublikowano
Chyba trochę panowie mylicie spoty. O tuning spocie się nie wypowiadam bo wiochą zalatywało a spot klubu bmw warszawa jak zwykle kulturalny. Widać ewidentnie mózgi posiadaczy tylnego napędu a przedniego :cool2:
Opublikowano
a ja myślałem, że Mercedes klasy C ma napęd na tył.

Opublikowano
Witam jako nowy uzytkownik z polecenia hhm.. czarnej e90 w sedanie, nie pamietam imienia :) w ten czwartek odbywa sie takze spotkanie w Warszawie?
Opublikowano

czołem buniago.

to ze mną rozmawiałeś w ten słynny czwartek.

pzdr

Opublikowano
Witam, dzieki jeszcze raz za zaproszenie i do zobaczenia w czwartek :) bedzie ktos moze na zlocie z komputerem aby sie podlaczyc i sprawdzic jeden blad?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam, dzieki jeszcze raz za zaproszenie i do zobaczenia w czwartek :) bedzie ktos moze na zlocie z komputerem aby sie podlaczyc i sprawdzic jeden blad?

Może ktoś będzie miał ;)