Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a czy zawsze potrzebny jest sens? czasem dobrze jest coś zmienić choćby dla braku widoku betonowych domów.

ktoś ostatnio pisał, że warto trochę pomieszać w spotowych miejscówkach. ja w każdym razie jestem za -choć nic nie zastąpi klimatu garażu podziemnego w Sadyba Best Mall, kiedy człowiek nie wie kiedy wyłącza światło :D

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

Opublikowano
Mi tam nowa miejscówka odpowiada, mam ją praktycznie pod domem :8) wydaję mi się że jednak długo to nie przetrwa :cry:
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

kacpercio pogoda dla drifterów się zrobiła :)

Waldek - wyjedź, pośmiejemy się :P

Ok, to zgadamy się gdzie i o której.

Opublikowano
A czy w dalszych atrakcjach przewidziana jest jazda na jakiś parking w celach rozrywkowych takich jak kręcenie się na karuzeli :8) ?
Szerokości przyczepności i wszystkiego dobrego.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Panowie proponuje dzisiejszego spota zrobić w Maku bo jakoś nie uśmiecha mi się 2h stać na tym zimnie.

wujekwaldus przyjeżdżasz sam czy mam przyjechać po Ciebie?

Opublikowano
Panowie proponuje dzisiejszego spota zrobić w Maku bo jakoś nie uśmiecha mi się 2h stać na tym zimnie.

wujekwaldus przyjeżdżasz sam czy mam przyjechać po Ciebie?

tak jak się omawialiśmy bądź po mnie 19.40;)

Opublikowano

No patrz a wyjeżdżając z Wawy po 18-stej biłem się z myślami czy nie zostać dłużej... :cry2: :wink:

co to było??? te 550???

Opublikowano

z06;) ją również dziękuję za mile spotkanie i za taxi;) dla michała i dawida:) dzieeeki panowie;)

Zawyżyłem trochę średnią wieku samochodów dzisiaj na spocie :8)

oj tam oj tam, takie klasyki zawsze mile widziane :cool2:

Opublikowano
Panowie za tydzień kto będzie chętny to zapraszam do Arkadii, o 19.00 ma być jakiś zlot wszystkich marek zorganizowany dla jakiejś dziewczynki Klary, impreza nazywa się wiosenny tuning spot, będzie można kupić wlepki itd. Z tego co wiem ma być sporo autek. My się standardowo spotykamy o 20 na -2 niebieski i o 20.30 jedziemy na inny sektor. Ja liczę że śniegu nie będzie więc wyjadę na nowym kapciu :)
Opublikowano

Klara? Czyżby stowarzyszenie "Klara POWER"? No to będę obowiązkowo.

Od dłuższego czasu śledzę ich poczynania. Obecnie stawiają na koła coś co nazwali "mechaniczną pomarańczą"

856854_364213800359776_731795846_o.jpg

Generalnie bardzo zdeterminowani ludzie.

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

Opublikowano

Po pierwsze Witam:D Od czegoś trzeba zacząc :oops:

Swoimi dywagacjami przypomnieliście mi, iż sam nie wożę trójkąta :duh: i chyba trzeba się zaopatrzyć. NA spotach bywa coś starszego czy głownie same młódki ?

Pozdro i miłego wieczoru