Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

a swoją drogą z chęcią bym zobaczył jak "młody gniewny" pożyczonym E90 zamiata :D

na te zloty w wawce to każdy może przyjechać? odnoszę wrażenie że jest tu jakaś zamknięta frakcja klubowa.

Edytowane przez hauer

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Panowie,

do której zazwyczaj jesteście w Sadybie? Może tym razem uda mi się do Was podjechać, poznać z "pyska" itp :norty:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

moze kazdy:D w kazdej chwili i zawsze zostanie milo przywitany ;p - kazdy z nas mial 'pierwszy raz'

Na sadybie siedzimy najwczesniej do 22, najpozniej to chlopaki raz do 00.30 chyba siedzili?

Ja to tak 23-23.30... ;)

Wpadaj Nurek wpadaj, poznamy tego co pilnuje nam regulaminu :D

hehe

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Oooo to wyprasuje wyjściowy dresik żeby dobrze się prezentować w czystym bagażniku

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

przepraszam za pytanie. ale muszę.

czy aby oficjalnym strojem klubowym jest dres (obowiązkowo kreszowy) a w bagażniku oprócz powietrza powinna być zlokalizowana pała drewniana, zwana potocznie bejzbolem, lub ewentualnie noga od stołu?

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja tam w dresie jeżdżę BMW..... grać w tenisa ;) I wożę powietrze w bagażniku..... a i drewniane narzędzie się znajdzie- szczotka do odśnieżania :P :P :P

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

1. Obowiazkowo przyjezdzamy w dresach, im wiecej paskow i im bardziej jaskrawy tym masz wiekszy szacunek.

2. Brak palki w bagazniku = brak palki.... no wiadomo ;)

3. Wskazana jest lysa fryzura, lubimy sie witac walac sie nawzajem z baski (a wiadomo, klakow nikt nie lubi)

4. W audio musi leciec albo jakies gansterski hip hop albo techniawa z lat 90, najlepiej z manieczek

5. Jesli podjedziesz i nie spalisz gumy i nie potrzymasz autka do odciecia przez 30 sekund (co najmniej) to nie bedziesz traktowany powaznie

6. Wskazane aby byla z Toba jakas dziunia, najlepiej w miniowce, jarala szlugi, trzymala browara (ktorego bys popijal) i ciagle zwroty na p*, k* itp...

No to chyba z grubsza wszystko co powinienes wiedziec o Warszawskich zlotach forumowiczow BMW Klub Polska ;)

Opublikowano

z wymienionych mam w bagażniku tylko siekierę.

z dresów wyrosłem a obecne modele mnie nie podchodzą bo kolory zbyt w oczy nie szczypią -a nie chodzę w tych sprawach na kompromisy.

dziuni żadnej nie mam -ale chętnie przytulę.

Opublikowano

Panowie, im Nas więcej na spocie tym weselej :D

z Sadyby da się wyjechać nawet o 00.30! Była mała panika że Nas zamknęli, ale kacpercio staranował swoją Bawaarką jakieś wyjście i udało nam się wydostać :mrgreen:

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
no mam mam, ale malo i od michala musze scianac aby mi maila wyslal a ten we frankfurcie na jakis targach z misiami polarnymi siedzi... ;)

Już wróciłem, ale nie udało mi się żadnego misia upolować :wink:

Chciałem Ci wysłać wczoraj filmik ale ma 200 MB, więc weź laptopa jutro to sobie przegrasz :)

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Ok to możemy się tak wstępnie umówić.

Zadzwoń jak skończysz.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wsiadam za 15 min i tez sie stawie :cool2:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
Panowie, dziękuje za spotkanie.